Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is furcsa vagyok? 15L
Szemelyiseg: Nem vagyok tul kedves, ez annak lehet az oka, hogy nem szeretek megbizni senkiben. Egesz jo humorom van, viszont viccet meselni nem tudok, idegesito vagyok, nagyon huseges, soha nem sirok masok elott. Nem szeretem a kisgyerekeket, szornyen egyszeru ember vagyok. Imadom a Star Wars-t, az Amerikai Horror Story-t. Zeneben mindent meghallgatok ami megtetszik, de leginkabb Tankcsapdat, Hollywood Undead-t, Skillet-t, Paramore-t, Nirvana-t etc. hallgatok.
Kulso: Kicsivel vall ala ero sotetbarna, hullamos hajam van, oldal frufruval, barnas-zoldes szemek, kicsi szaj, feher bor, az arcformam kerek. Leginkabb fektet hordok, mindig sportcipot, altalaban van mukormom, mindig sminkelem magam(szempillaspiral, szemtus, boomer, bb krem, puder), nagyon alacsony vagyok=alig 150cm, nem vagyok vekony, de ijesztoen dagadt sem...Van jo par szegecses karkotom, 2 nyakorvem, es acelbetetes bakancsom is.
Van akinek furcsa vagy, van akinek nem..
Biztos van olyan fiú aki értékeli ezt ;)
feher bor?
Végre egy lány aki nem voros bor.
Szerencsére nem minden második ember ilyen. 10 évvel ezelőtt furcsa volt, ma már csak feltűnési viszketegség.
Hoze úr szerint is biztos normális vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!