Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennie?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm szerelmes és tolem kért tanácsot én meg nem tudom mit is mondhatnék neki ugyhogy kérlek segítssetek.
Na az van hogy a sulinkba jár egy fiú, aki 2 évvel idősebb nála és megtetszett neki. Aztán ráírt a srácra a lany egyik baratnője és végülis valahogy kiderült hogy tetszik neki a pasi. Aztan irt neki a fiu és kis beszélgetes utan azt írta hogy szereti. Azota nagyon szeretne vele találkozni, de azt kérte hogy a suliban és a barátai előtt ne dumaljanak. A lany meg nem tudja mit csinaljon, mert mar nem biztos abban hogs tenyleg tetszike neki a fiu.
2015. máj. 20. 19:35
1/1 anonim válasza:
Hát ez nagyon zűrösnek tűnik de szerintem a srác csak megvezetni akarja ha a srácnak tetszene a suliba is felvállalná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!