Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor később sem?
Ha eddig soha nem mertem megszólítani lányt hogy ismerkedjünk (tudom gyáva lúzer vagyok és úgy is elrontanám:D) Akkor nagy a valószínűsége hogy később már teljesen egyedül maradok? :/
16/f
Nem feltétlenül... amúgy nem értem a pasikat. Engem a "csak azért írtam rád, mert ismerkedni szeretnék veled" szöveg nem jön be. Nálam a kontroll, én döntök arról, hogy akarlak -e vagy sem. Ez rossz.
Ha eljársz majd ide-oda, több emberrel meg fogsz ismerkedni, ahol gondolom lesznek csajok is, és jönni fog az magától is, hogyha valakivel egymásra találtok.
Hát...jól nem nézek ki.... Eljárkálni nem nagyon szoktam...
Akkor felkészülök a magányra.
Lenne egy konkrét lány, akit leszólítanál, csak nem mersz oda menni?
Amúgy baromság, hogy egyedül maradnál emiatt.
Egyrészt, később valószínűleg több önbizalmad lesz, másrészt elkerülhetetlen, hogy érintkezz emberekkel, akár még osztályon, vagy valamilyen csoporton belüli lánnyal is összejöhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!