Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a 13éves lányotokat a barátjához audni?
Itt tinik vannak.. Nem jó a kategória:))
Ha a srác szüleivel jóban vagy, ők is fognak ott szépen figyelni rájuk, nem hagyják hogy túlzásba essenek (illetve egymásnak). Ha eltiltod a barátjától nem jutsz előrébb, sőt.. Úgyis megoldják, én speciel esténként inkább aludtam, délután rosszalkodtam:) Nincs semmi egy ott alvásban, inkább tessék beszélgetni a lányoddal! Lehet felvilágosítani már nem különösebben kell, de beszéljetek nyíltan erről a témáról!:) Lehet sokan cikinek élik meg, de anya-lánya kommunikáció is egészen különlegesen eredményes tudnlenni (vagy apa-lánya), tudja, hogy számíthat Rád és őszinte lesz Veled! Pl ha valamikor nem viszik túlzásba a védekezést mer neked szólni, nem szerzi be valahonnan az alkalom utánit, vagy nem 1 hónapos terhesen tesz fel itt kérdéseket.. Egy próbát megér!;)
Első kettő köszi a vàlaszt ment a zöld.
Utolso ne alkoss ròlam vèlemènyt úgy hogy nem ismersz ès kèpzeld nem èn küldtem el a lànyomat,senki nrm küldte
Amúgy ha mindenki megbízható akkor nem hiszem hogy para
#8 voltam
Nem.
(Talán a megbízható emberek nem akarnak dugni?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!