Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony srácként esélyem sincs a lányoknál?
Figyelt kérdés
hát szinte lány alkatom van, de egyébként nem vagyok csúnya arcra, jól is öltözködöm (nem az a hülye hajú páwa vagyok!), csak ez az egy bajom van, az alkatom, viszont ennél rosszabb nem is lehetne..kérlek ne írjatok olyanokat h egyek, meg gyúrjak..mindent próbáltam, extrém ektomorf alkat vagyok, anyámtól örököltem, ő se tudott sose hízni! de ezt most nem szeretném bizonygatni h van ilyen alkat mert ez egy más téma, a lényeg hogy a túl vékony alkat teljesen kizáró ok nálatok?2015. máj. 17. 20:10
11/12 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem gaz..az exem is vekony volt de sosem zavart sot neki jol is allt meg a szemelyiseg mellett teljesen eltunnnek az apro hibak..bar magadert es hogy a lanyoknal is tobb esely legyen sosem art az edzes
12/12 anonim válasza:
Hány éves vagy ha megkérdezhetem ?:) nekem egyik osztály társam is nagyon extrém vékony és mindenki imádja mert nagyon aranyos és a szemelyisége eltereli a vékony lávairól a figyelmet. 15/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!