Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alacsony vékony srácként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony vékony srácként semmi esélyem a lányoknál?

Figyelt kérdés
Pár hónapja már elkezdtem edzeni, és jött rám egy kis izom, de még mindig elég vékony vagyok. 177 cm 77 kg vagyok. Ilyen paraméterekkel elfelejthetem, hogy valaha is lesz barátnőm?
2014. okt. 21. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Alacsony? :D
2014. okt. 21. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Dicsák a magas srác összement :)
2014. okt. 21. 20:18
 3/9 anonim ***** válasza:
De simán lehet barátnőd. Csak a bibi az hogy nektek sem kell akármilyen lány, hiába zúgott őrülten belétek már vagy 5 éve... :'(
2014. okt. 21. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
drágám a magasvékony össze ment :D :D
2014. okt. 21. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:

177 cm hol alacsony?

Menjetek a magas, vékony sráccal együtt csajozni, hátha. :)

2014. okt. 21. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:
a 188 magas, a 177 alacsony.
2014. okt. 21. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:

177 cm és 77 kg? Te valamit nagyon elírtál vagy vasból vannak a csontjaid, hogy ilyen paraméterekkel vékony vagy. Én 178 cm-rel, 62 kg-ról szedtem fel 15 kg izmot és adtam le 5 kg zsírt. Így összesen vagyok most 72 kg de már az L-es pólók is feszülnek rajtam. Szóval még egyszer mondom, hogy azzal a 77 kg-val nem kéne, hogy vékony legyél.

Ami pedig a lényeg, hogy előtte és utána is volt barátnőm, tehát rohadtul semmi köze nincs a számokhoz. Elhatározás kérdése, te meg egyszerűen csak kifogást keresel. Önsajnáltatás meg végképp nem fogsz barátnőt szerezni.

De az is lehet, hogy csak trollozol és én meg beszoptam, de nem érdekel, mert legalább az akit igen vagy hasonló szituációban van és olvassa legalább kapott egy értelmes választ.

Pacsi.

2014. okt. 21. 20:55
 8/9 Exercitus válasza:
Gondolj abba bele hogy én 183 vagyok és mellé 64 kiló! na ez a vékony...mégis van csajom ;) szal a lehetetlen nem létezik :D
2014. okt. 21. 20:58
 9/9 anonim válasza:
akkor én mit szóljak a 165centimmal és 55kilómmal? xd
2014. okt. 21. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!