Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi a véleményetek egy srácról aki reszeli a körmét?
Én amikor levágom a körmöm utána reszelővel egy kicsit igazítok rajta. Több okból is: egyenletesebb legyen, nem durvák a szélei. És nem vagyok az a típus aki teljesen tövig levágja, amíg csak megy (sosem értettem hogy lehet addig, lényegében fáj) és így nincs meg még az esélye sem, hogy kikarmoljak mást vagy netán magamat (tesi óra, sport, hasonlók...)
Szerintem nincs ezzel semmi probléma. Az nem tudom miért probléma, ha valakinek tiszták a körmei és egyenletesen, szépen van levágva/reszelve
a gitártanárom mikor sulis volt órán is simán elővette a reszelőt, hogy igazítson a körmén (mert ugye gitározott már akkor is, és fontos a klasszikus gitározáshoz a hosszú, ápolt, formás köröm). a tanárok nagyon megnézték :))
és nem meleg, felesége és gyereke van, szóval :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!