Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan szégyelltem magam?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan szégyelltem magam? Nagyon beteg vagyok? Mit gondoltok rólam? 13/L

Figyelt kérdés
Beszélek egy fiúval és tetszünk egymásnak kölcsönösen de nagyon messze lakunk egymástól, ő 4 évvel idősebb nálam. És hát elég perverz ami először jól esett de tegnap szégyelltem magam. Én is perverz voltam mondjuk vele de ő volt először az. Küldött képet a nemiszervéről is de megkérdezte, hogy küldhet-e, én meg mondtam, hogy igen és küldött. Rossz érzés fogott el tegnap emiatt, hogy ilyeneket beszélünk pedig bejön a srác de mostmár kicsit kevésbé de még mindig nagyon helyesnek meg aranyosnak meg kedvesnek meg jófejnek tartom. Az a furcsa, hogy már nem szégyellem magam annyira emiatt mint tegnap sőt jól esik, hogy ilyenekről beszélünk de mégis... De normális ez? És ha nem esik jól szóljak neki? Még nincs 17 amúgy, majd csak lesz még ebben az évben. Amikor először perverz volt még be is nedvesedtem pusztán attól amit írt. Pl. megbeszéltük, hogy miket csinálnánk egymással. Írtam neki, hogy ha találkozunk azért nem kaphat meg rögtön és írta, hogy tudja. Szóval ha ismét nem esik jól szóljak neki? De nem értem magam valamikor szégyellem magam, valamikor meg jól esik. Mi van velem? Nem voltam sose ilyen. Ugye ettől még nem leszek ri...c? Én nem küldtem neki semmilyen perverz képet, csak ő küldött a nemiszervéről. Én írtam neki, hogy én nem fogok küldeni neki az én nemiszervemről de mondjuk nem is kérte. Meg semmilyen perverz képet nem küldtem neki, ő meg csak a nemiszervéről küldött egyszer. Eddig nem voltam perverz annyira de most úgy érzem kezdek az lenni. És szerintetek csak "arra" kellek neki? Szerintem mondjuk nem. Mit gondoltok? Segítsetek egy véleménnyel, kérlek benneteket! Ui.: Elnézést kérek a fogalmazásomért! Pl. abban nem vagyok biztos, hogy a szégyellemet jól írtam. És bocsi, hogy kicsit hosszú lett! 13/L

2015. máj. 17. 18:48
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Uriaten!!!!! Pontosan ugyan ez van velem is!!!! Nekem 16 éves es messze lakik. Elég sokat beszélünk szóval minden stimt. A kép is.... Aztán rohadt :D 13/L :D :D
2015. máj. 30. 02:15
 22/24 A kérdező kommentje:
# 21 Komolyan? :"D
2015. máj. 30. 11:18
 23/24 anonim válasza:
30%
Én szégyelném a helyedbe hogy már 13 évesen ilyet látsz. Még 13 évesen a tanulásra kéne gondolnod nem pedig a faszra.👇👏
2015. máj. 31. 06:59
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

10-es!

Én 10 évesen elég magas voltam ahhoz, hogy elérjem a pedálokat és a kormányt is tudtam már forgatni.

És 7 évet elpazaroltam az életemből azzal, hogy csak vágyakoztam a vezetés után!

És 3 évesen tudtam egy körbe X-et rajzolni, mégis csak 18 évesen engedték, hogy menjek választani.

Attól, hogy szőrősödik a lábad között még nem vagy kész lelkileg a nemi életre!

2016. jan. 8. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!