Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és szeretném a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és szeretném a 15 éves barátnőm elvinni nyaralni 2 hétre a szüleimmel mit kéne tegyek? #sos

Figyelt kérdés

A barátnőm szülei és az én szüleim gyerekkorunk óta ismerik egymást és mi 1 és fél éve vagyunk együtt de nem engedik őt nyaralni, az apja azért mert nem ő adja meg neki ezt az élményt, az anyukája pedig azzal érvel hogy el rabolják, és nem akarja hogy ő húzzon az én családom felé stb…

Én fizetném a mi részünket de a szülei azt akarják hogy amíg a szüleim nyaralni mennek addig en maradjak náluk arra a 2 hétre és el megyünk a Balatonra 3 napra,ez viszont papucs-ság lenne a részemről hiszen ez nem fair hogy azt akarjak hogy én maradjak ott azért mert őt nem engedik el. És a szüleinek 1 Ft ba se kerülne ez hisz mindent én állnék 100% osan és ezt a barátnőm nagykn szeretnék ezt a 2 hetet de nem foglalkoznak vele

tegnap 17:21
1 2
 11/13 Janaqks ***** válasza:
100%

"A barátnőm szülei és (...)"

-Ahha, szóval ez egy fiú

"Erre nem is gondolnak(<megjegyzés, ŐK nem gondolnak rá, ezek szerint te igen>), hogy felcsinálom, és másfél év alatt nem lettem terhes, most se lesz lehetőség védekezni.;)"

-Szóval...te lehetsz terhes? Akkor vagy a csaj vagy, vagy bzi(akkor miért védekeznél?) vagy ez egy ordas nagy kamu

"Szerintem havi 700.000 Ft-os fiúzuval augusztusig bőven ki tudom fizetni mindkettőnk részét,(...)"

-Mostmár az egyik szülő vagy? Vagy mégis honnan a kunigindából van ennyi pénzed?

További gondolatokat nem írom le, a fantáziát rábízom másokra :D

KAMUUU

Szóval...najó én nem vágom.

tegnap 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

"másfél év alatt nem lettem terhes, most se lesz lehetőség védekezni.;)"

Most büszke vagy magadra, h 14-15 évesen védekezés nélkül szexeltetek és még sem lettél terhes? Hú, mekkora eredményt értél el az életben... 😂😂

De tudod, ami késik az nem múlik.😂

tegnap 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A havi fizuval túltoltad a kamulovat
tegnap 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!