Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Smaroltam a lány haverommal....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smaroltam a lány haverommal. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Egy buliban jól beittunk szombaton. Először táncoltunk beszélgettünk másokkal majd egyszercsak a konyhában smaroltunk. Ma nem jött be azóta messengeren se beszéltünk. Mi legyen ezután? Féltem a barátságot, többet ennél nem látok bele
febr. 3. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi dugtunk is, aztán másnap úgy tettünk, mintha semmi sem történt volna. Próbáltam vele megbeszélni, de nem volt rá nyitott. Így nem beszéltünk róla soha többet.
febr. 4. 11:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

7.: Pont ezt írta a hatos, ugye? :D :D

Kérdező: ne aggódd túl ha szóba kerül pont így beszélj a piáról. A gond akkor lép csak fel ha a csaj többet gondol kettőtökről mint te. Azzal nem sok mindent tudsz kezdeni.

febr. 4. 13:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Na hat érdekes a történet. Megbeszéltük hogy tegnap hogy délután átmegyek hozzá és beszélünk róla. Ebből az lett hogy dugtunk 1 órát. Most értem haza
febr. 4. 16:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez elléggé egyértelmű, hogy ez már kapcsolat irányába és már elhagyta a barátság szintjét és már nem szabad barátságnak tekinteni hanem inkább kapcsolatnak / kapcsolat szerűnek

2-es

febr. 4. 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
#13 Akkor ez innentől vagy kapcsolat, vagy barátság extrákkal.
febr. 4. 18:22
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
#13 büszkék vagyunk rád!
febr. 4. 18:23
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

"Féltem a barátságot, többet ennél nem látok bele"

Soha nem volt igazi barátság köztetek, mert férfi és nő közt nincs barátság, max akkor, ha valamelyik fél homoszexuális, vagy nagyon csúnya, és a másik fél taszítónak tartja, mint férfit/nőt.

Te mindig is szexinek tartottad ezt a csajt, ennek lett az eredménye a smár, meg a 13-as kommentedben említett dugás is. Feltéve, hogy tényleg megtörtént az eset, nem csak fantáziálsz.

febr. 4. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!