Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes attol, hogy megjott?
Figyelt kérdés
ma 13:35
2/7 anonim válasza:
Attól vagy annak ellenére?
Kicsi az esély, de igen.
3/7 anonim válasza:
Attól még senki sem esett teherbe hogy megjött neki
4/7 anonim válasza:
Nekem is tegnap jött meg az új pulóverem mégse lettem terhes.
5/7 anonim válasza:
Volt már ilyenre példa, de nagyon valószínűtlen
6/7 anonim válasza:
Valóban volt már ilyen. Szóval lehetsz, de hogy az is vagy-e az kétséges. Nagyon nagyon kicsi az esélye, de attól még van.
Volt már olyan is, hogy egy nő előtte nyelt le egy adagot, majd meglőtték és így esett teherbe. Pont "jó" helyen kapta el a töltény, még voltak életképes spermiumok, majd azok sikeresen meg is termékenyítették. Nem tudom itt is hány olyan tényező volt amire nagyon minimális esély lenne külön, külön is, majd ezek pont egyszerre történtek meg. Nagyon nagyon mikroszkópikus esély van néha 1-1 dologra, de attól még van hogy kiadja.
7/7 anonim válasza:
#6 😂 szerintem ezt a lövős sztorit a férjnek adta be egy feleség 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!