Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-19 éves csajokat miért cikizik ki emiatt? 🤨
Ha mondjuk 30-35 vagy akár 40 éves pasival lógnak, velük érzik jól magukat.
Gondolom nem irigységből, de akkor miért? Titeket inzultáltak már ilyesmiért?

"de teljesen pedofilnak éreztem magam"
Akkor nem sok eszed lehet, mert pedofil az, aki fejletlen, legfeljebb 13 éves gyerekekre izgul.

En is 31 vagyok es szivesen lennek tini lannyal 15-19 evessel, szerintem egyatalan nem beteg meg gaz.
En azokat tartom luzer szerencsetlen beteg elmejü barmoknak akik emiatt lenezik a masikat. 😂

Nem is olyan régen még simán dugták az ilyen 14-15 éves lányokat a felnőtt férfiak és tök normális volt.
Csak a mai modern világban számít ez egyes embereknek gáznak, akik szeretnek bele ugatni mások életébe,mert nekik nincsen.
Szerintem ne foglalkozz ezzel kérdező, éld az életed azzal akivel jól érzed magad.

Uristen, miert lenne mar gaz??
Egyszerü biologia.
Lehet egy tini lany meg nincs ott fejben mint egy 30-40 eves ferfi,de itt a vonzalom a lenyeg.
Egy egeszseges 15-16 eves lany akinek mar megjött es biologiailag erett mindenhez persze hogy vonza az idösebb erettebb csavokat.
Raadasul nyilvan tetszik ez sok lanynak is, egy erösebb erettebb, stabil egzisztenciaval rendelkezö ferfi nagyobb biztonsagot tud nyujtani nekik mint a velük egykoru,sokszor meg eretlen fiucskak. Legalabbis igy erzik.
Az ilyen kapcsolatok müködhetnek ha mindket fel erösen dolgozik erte.
Szoval tök termeszetes ne aggodj ezen. Az meg hogy mas mit gondol le kell szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!