Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről? 26 éves nő, 19 éves fiú
Én vagyok a 26 éves nő.A munkahelyemen megismertem egy srácot. Úgy érzem beleszerettem, bár lehet ez egy kicsit túlzás mert annyira mélyen nem ismerem, de akkor mondjuk úgy hogy nagyon erős vonzalmat érzek iránta. Pedig nem is az esetem egyáltalán, alacsony, kicsit duci, és hát látszik is rajta hogy teljesen tapasztalatlan a lányok terén. A koráról nem is beszélve, soha el nem tudtam volna képzelni hogy fiatalabb fiú fog valaha is megtetszeni. De ezek most egyáltalán nem zavarnak. Nagyon jó vele lenni, próbál mindig minden féléről beszélgetni, viszont látszik rajta az is hogy nagyon zavarban van velem, nem mer hosszan rám nézni, mindig elkapja a tekintetét, meg amikor látótávolságon belül vagyok és valami apróbbat "bénázik", pl leejt valamit akkor mindig rám néz zavarodott mosollyal az arcán. De mindig érdeklődik a dolgaim felől, tényleg nagyon próbálkozik kommunikálni mindig.
Az első problémám az az, hogy igazából én is inkább félénkebb típus vagyok ilyen helyzetekben, amikor megtetszik valaki és nem igazán tudom eldönteni hogy ő most csak barátkozni akar vagy a félénksége meg hogy sokszor zavarba jön az azért van mert én is tetszek neki? Vagy azért,mert érzi hogy bejön nekem és ez zavarja esetleg? Másokkal teljesen magabiztos.
A másik gondom pedig nyilván a korkülönbség miatt van, az én szempontomból már ezt rendeztem magamban, engem nem zavarna, de 19 év körüli fiúk, ti mit gondoltok erről?
Én egyedül csak a beszélgetésen kívül úgy próbáltam közeledni, hogy párszor megérintettem viszont ezt nem viszonozta, és bár egyáltalán nem húzta el soha magát mégis aggódom hogy inkább zavarja.
Az se zavarna ha csak szex lenne közöttünk, de jelenleg egy hosszú távú kapcsolatot is el tudnék képzelni vele.
Mi a véleményetek erről az egészről? Hogy próbáljak kicsit egyértelműbben közeledni felé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!