Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első szex? Felek a első szextől.
Ugyerzem hogy hamarosan itt van a ideje, van egy lány akivel együtt vagyunk egy hosszabb ideje, úgy tűnik mind a ketten szeretnénk a szexet. Szűzek vagyunk még, izgulok egy picit, és felek nagyon.
Normális válaszokat kérek.
Ezzel én is így voltam egyébként 1 évig. Csak én a lány vagyok. Szét is mentünk ez miatt 4 hónapra aztán újra összejöttünk és akkor kb 2 hét után megtörtént. Nekem igazából az volt a félelmem, hogy nem fogok neki meztelenül tetszeni vagy szimplán nem leszek jó. De igazából miután megtörtént beláttam, hogy az első igyis úgyis rossz, ha mindkét fél szűz, max akkor jó, ha a másiknak nagy tapasztalata volt. De attól a negyedik-ötödik-hatodik-sokadik még lehet jó. Csak nem kell tabuként kezelni a kommunikációt arról, kinek mi hogyan jó. Ha szeretitek egymást, nem lesz baj. Ha az miatt van komplexusod, mert esetleg kicsi a farkad, az se zavarjon. 10-ből 8 lány előjáték közben megy el. Az még mindig rosszabb, ha nagy farokkal nem tudod hogy kell egy lányhoz érni.
NEM KÉREK PRIVÁT ÜZENETEKET!!!!
Az első lehet béna lesz kicsit, meg elég gyors.
De majd belejöttök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!