Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az első szex? Felek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első szex? Felek a első szextől.

Figyelt kérdés

Ugyerzem hogy hamarosan itt van a ideje, van egy lány akivel együtt vagyunk egy hosszabb ideje, úgy tűnik mind a ketten szeretnénk a szexet. Szűzek vagyunk még, izgulok egy picit, és felek nagyon.

Normális válaszokat kérek.

ma 17:47
 1/5 anonim válasza:
24%
Ezért kell a fiatal fiúknak elsőre egy MILF!
ma 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Miért félsz tőle? Baromi jó érzés.:)
ma 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Ezzel én is így voltam egyébként 1 évig. Csak én a lány vagyok. Szét is mentünk ez miatt 4 hónapra aztán újra összejöttünk és akkor kb 2 hét után megtörtént. Nekem igazából az volt a félelmem, hogy nem fogok neki meztelenül tetszeni vagy szimplán nem leszek jó. De igazából miután megtörtént beláttam, hogy az első igyis úgyis rossz, ha mindkét fél szűz, max akkor jó, ha a másiknak nagy tapasztalata volt. De attól a negyedik-ötödik-hatodik-sokadik még lehet jó. Csak nem kell tabuként kezelni a kommunikációt arról, kinek mi hogyan jó. Ha szeretitek egymást, nem lesz baj. Ha az miatt van komplexusod, mert esetleg kicsi a farkad, az se zavarjon. 10-ből 8 lány előjáték közben megy el. Az még mindig rosszabb, ha nagy farokkal nem tudod hogy kell egy lányhoz érni.

NEM KÉREK PRIVÁT ÜZENETEKET!!!!

ma 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első lehet béna lesz kicsit, meg elég gyors.

De majd belejöttök.

ma 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
26%
Kb 20 éve az volt bennem, hogy milyen lehet valójában a szex egy lánnyal. Most már az van bennem, hogy vajon milyen lehet egy olyan szex egy lánnyal, amit én is élvezek és nem csak ő.
ma 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!