Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam fent vele a kommunikációt chaten?

Vannak olyan emberek,akiknek neten gyengébb a kommunikációjuk
A hívás/videóhívás nem opció?

Milyen szinten?
Ne gondold túl, ez csak blokk a fejedben.
Tök oké, ha video hívásban vagytok. Volt hogy konyhában így főztem másokkal dumálva vagy kockultam vagy rajzoltam, barkácsoltam.
A témát nektek kell tudni és érezni. Annak semmi értelme, hogy írok pár dolgot.
Pl: ékszerészeti viaszok megmunkálása, érdekességei, szobrászati vagy 3D modellező programokat javasolnék stb.
Mert ezek nem a titeket érintő témák.
Neked kell tudni kommunikálni, saját dolgaitokról mesélni, kérdezni stb.
Gyakorold csak!
Ez az élet része, hogy megtanuld az ilyen helyzeteket kezelni, megtanulj kommunikálni stb.
Hogy ha idősebb leszel ne egy fejlettlen majom legyél, mint az én korosztályom zöme.
Reeengeteg embert offoltam pontosan amiatt, mert se érdeklődési köreik nincsenek, se nyitott elméjük, se kommunikáció nem megy nekik alapon.
Az pedig borzasztó érzés, amikor a másik fél csak van és tőled vár el mindent kb némán vagy nem tud mit mondani.
Gyakorlás, gyakorlás édesem!
Vedd úgy, hogy ez is egyfajta tapasztalat, amiben benne vagy.
Ne blokkolj le, s ne negatívumnak éld meg.
No és ne görcsöld túl, mert önmagadat akadályozod azzal.
S maradj mégis önazonos.
Mi pl simán bevallottuk s valljuk, ha valami zavar vagy szimplán zavarba vagyunk.
Telibe kérdezünk és kultúráltan beszélgetünk mindenről.
Pl tegnap sokkoltunk pár új ismerőst discord-on voice-n, hogy én és egyik játéktársam milyen nyitottan beszélgetünk mindenről.
Vele taliztam is real-ban a nyáron. Aztán azóta kb vallunk egymásnak oda-vissza. 🙃
A mi multunk visszanyúlik 11 évvel ezelőttre online game-k miatt.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!