Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek a kissé félénk pasik?

Figyelt kérdés
dec. 11. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Mire gondolsz pontosan a félénk alatt?

Én szeretem, ha a partnerem határozott és tudja, mit akar, úgyhogy nekem annyira nem jönnek be a félénk pasik

dec. 11. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem adott esetben nagyon jó lehet, ha egy srác nem ajtóstól ront a házba, viszont az azért elég lehangoló tud lenni, ha annyira félénk, hogy egy értelmes mondatot sem tud elmondani.
dec. 11. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem, ha annyira félénk, hogy még csak kezdeményezni is fél. Szval nekem is inkább a céltudatos, határozott fiúk jönnek be.

Sőt én azt sem bánom, ha egy kicsit egós, mert akkor legalább meri közölni velem, hogy bejövök neki. Valamiért bejönnek az olyan fiúk akik tudják magukról h jó pasik.

17l

dec. 11. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Igen, nekem be. Én is önbizalomhianyos vagyok egy kicsit, és nem szeretem ha egy pasas lehengerlo stílussal közelít. Inkább legyen félénkebb, de azért ne az a teszetosza, aki meg se mer mukkanni.
dec. 11. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Pasiként írom, hogy nagyon kevés nőnek jön be. Viszont a személyiség az egy olyan dolog, amin sokat lehet csiszolni.
dec. 12. 10:00
 6/7 anonim válasza:
52%
Hatalmas önbizalmat tud adni egy pasinak ha már volt kapcsolata előtte (amit ugy értek hogy intimítás (szex,petting) amennyiben még nem volt félénkebben fog reagálni bizonyos helyzetekben, ha ténylegesen tetszik neki egy lány (szerelmes) mukkanni is alig merhet emlékszem nekem milyen volt az első csaj én pl megkérdeztem tőle hogy megcsókolhatom e... álitása szerint cuki voltam. Most már persze nem kérdezek ilyet de hát istenem annyira tetszet a csaj és annyira bele voltam esve hogy a randi végén bár láttam a jeleket hogy talán ő is kis teszetosza voltam hozzá teszem akkoe még nem volt előtte mással olyan nagyon komoly intimításom igy kifejezetten tartottam attol hogy mivan ha elutasít vagy neadjisten megcsokolom és ugy arcon vág hogy jujj xD szóval lehet ful jó szövegem volt és nyitottnak mutattam magam de azért az akibe beleestem mégse mertem csak ugy lesmárolni.. hát istenem megkérdeztem ... xD remélem nem voltam annyira gáz
dec. 12. 11:10
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
kissé félénk = az első randin még nem vert meg 😄
dec. 15. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!