Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/13 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani(lehet hogy épp azt teszem), de nekem legalábbis a dundi semmilyen felállásban sem jön be. Ha egy lány visszafogott azt nagyon bírom, de ne legyen dundi.16/F
3/13 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet tudni raadasul sztem 14 vagy!! Tanulnod kellene...
17F
4/13 anonim válasza:
ne aggódj, vannak akiknek ez az ideáljuk :)
de az nem én vagyok, sajnálom, nekem nem jönnek be
5/13 anonim válasza:
Nekem bejönnek a magasabb, ducibb lányok, az meg, hogy félénk vagy, aranyos :)
14/F
6/13 gnoomage válasza:
Attól függ mit jelent a dundi... Van aki dundizza a 200 kilóst, az nem jön be, semennyire...
Meg van az aki dundizza a nem anorexiás lányokat, akiken max 2-3 cm van +-ba, max fenéken több, ami szerintem viszont nagyon jól néz ki...
7/13 anonim válasza:
Nekem nem, de igazabol csak egy embert kell talalj, akinek igen:)
8/13 anonim válasza:
Ugy 65-70kg ig 170 cm es magasaghoz az meg bejon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!