Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mit kaptatok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ossia4444 kérdése:

Lányok ti mit kaptatok egy első randin vagy mit szeretnétek kapni?

Figyelt kérdés
ma 08:04
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom, még nem jutottam el az első randira,de nem várnék el nagy dolgot

Igazából nagyon semmit, csak azt, hogy érezzük jól magunkat és ne hozzon kellemetlen szituációba

ma 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Első randira nem nagyon érdemes, mert zavaró lehet. Például elmentek sétálni, és egész randi alatt cipelheti a csokit, akit vittél neki.
ma 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Semmit, csak fizesse ki a fogyasztást.
ma 13:50
 4/5 anonim válasza:
Volt egy fiatalkori szerelmem, aki a megismerkedésünk után közvetlen bevonult és csak 3 hónap múlva tudtunk találkozni először, ez volt az első randink. De közben leveleztünk folyamatosan. Mire eljött az első randink, már nagyon vártuk és persze közben elég jól megismertük egymást a levelezéseink által. Kaptam tőle akkor egy rajzot, amit maga készített egy olyan dologról, amit én nagyon szerettem. 53 éves vagyok (akkor 18 voltam), megvan még és nagyon vigyázok rá.
ma 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha már ismerem, és közel állunk, én egy szál virágnak örülnék; egyébként max egy pici édesség, amit tudod hogy kifejezetten szeret, de inkább semmi
ma 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!