Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan 17-19 éves nők akik 40 év körüli férfivel akarnak járni?
Van. Tudok olyan lányról, aki 18 éves volt és együtt élt egy 40 éves pasival, konkrétan hozzáköltözött. Aztán szakítottak, mert a pasi megcsalta a lányt.
De azért azt is tegyük hozzá, hogy ezek a csajok azért külsőre, meg belsőre nőiesebbek mint a kortársaik, szóval ne egy gyerektestű, vihogó lányt képzelj el.
Mégis miből gondolod, hogy egy 40 éves férfi a korabeli nőket akarja felszedni?
Többségük le van robbanva, a Várkonyi Andi, Köllő Babett féle MILF-eket meg nem fogod felszedni, hacsak nem vagy Mészáros Lölő.
Amit tehát számon kérsz, az hülyeség.
Annyi igazság van abban amit mondasz, hogy kifejezetten fiatal csajokat - 18 év alattiakat - nem kellene felszedni. 18 év felett viszont mindenki azzal jár, akivel neki jól esik. Itt már max az irigység az, ami közbe szól, a siketelen fiúk meg, meg az idősebb csajok részéről.
Gondolom azt a kamionis csávót is sok tini srác utálta akiről az előző kommentben beszéltem, mert a csajszit nem ők dugták, hanem a kamionos.
Még valami:
Kamionos alatt a #13-as kommentben említett 40 éves férfit értettem.
Ezt nem írtam le, de akkor moat leírom:
A csávó kaimonos volt, és ha jól értettem, fuvarozás közben csalta meg a lányt. #14 voltam
Korosztályomban ismerek néhány lányt akiknek 40 körüli "pasijaik" vannak.
De ez inkább csak szexkapcsolat. Tapasztalat (és sok esetben pénz) szerzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!