Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki érti,hogy mit gondol,va...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érti,hogy mit gondol,vagy mi zajlik benne?

Figyelt kérdés
Történetünk ott kezdődik,hogy tesómnak van egy jó barátja/haverja.szóval anyám,és barátnőm os váltig állították,hogy tetszem neki.(ismertem én már őt jó pár hónappal ez előtt is) igazából egyszer megnéztem őt instán,beszéltünk is két szót,de azt mondta,hogy ezt nem játszuk,mert a testvérem szinte az ő testvére is,és hogy ő csibész gyerek,és én sírnékstb.Aztán ez követően már máshogy csipkelődött velem.Mondta nekem husi,dagi(nem azzal a gúnyos hangsúllyal,hanem inkább csipkelődős)volt,hogy messengeren beszéltek,és tudtam,hogy engem mutat tesóm,mégsem zavart.smink nélkül ültem a széken,semmi extrában,és random megszólalt,hogy”jaj,most azt hiszi őt nézem”(szintén nem gúnyos hangúllyal.telefonban is,mikor tesóm beszélt vele hozzám szólt,és én mondjuk csipkelődtem,akkor vissza csipkelődött,és megkérdezte,h átküldjem? Én meg,hogy mi van? És erre elkacagta magát.Azt hittem én is,h tetszem neki,aztán igazából konkrétan fel volt háborodva,szinte dadogott.én ideges lettem,beszóltam neki csúnyán,aztán igazából privátban leírta nekem,h barátnője van(fix kamu,és azt is írtam neki,hogyha nem tetszem neki,nyugodtan irja meg)erre azt írta,h más az ízlése,és hogy én még kislány vagyok,mert nem volt senkim,hova nekem barát(a tesóm szokta nekem ezt mondani,konkrétan mintha őt idézte volna.Mikor csúnyán beszóltam neki azt írta nekem,hogy csak a tesóm miatt nézte el,h beszóltam neki.De ezután másnap mikor meghallotta a hangom már hülyéskedett is,olyanokat mondott h én ráírtam,és elkültem a….Ugyan úgy mondja nekem,hogy dagi.tehát nála így nem változott semmi.Komolyan egyszer így-egyszer úgy,nagyon idegesítő!
nov. 26. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy minek foglalkozol vele?
nov. 26. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Elmondta az elején.

"mert a testvérem szinte az ő testvére is,és hogy ő csibész gyerek,és én sírnékstb."

Házinyúlra nem lövünk (barát testvére) és max 1 alkalmas lennél, utána dobna. Nyilván nem akar lépni, de a tiltott gyümölcs mindig édesebb, ezért ez a húza-vona.

nov. 26. 20:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,azért az emberek többségénél is helyesebben írok,és fogalmazok.Szimplán egy ilyen kusza sztorynál nem igazán tudom,hogyan fogalmazzam meg ,amit szeretnék.De a lényeget gondolom ki tudtad belőle venni😃
nov. 26. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!