Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz lenne?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel sulikezdéskor ismerkedtem meg és egész jól kijöttünk élőben is meg írásban is aztán gondoltam elhívom valahova írtam is neki és kiláttamozott amiért később bocsánatot kért mert taliztunk élőben de azóta semmit nem beszéltünk és ez volt kb 2 hónapja. Nagyon gáz lenne ha megint ráírnék? Mindig én kezdeményeztem a beszélgetést is de az látszott rajta hogy ő is beszélni akar.

nov. 23. 03:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát őszintén, ha 2 hónapig nem hiányoztál neki, szerintem nem érdemes.
nov. 23. 04:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Enged el.Nem szeretne semmit tőled.
nov. 23. 05:41
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Segítsetek már! Mit jelent az, hogy “kiláttamozott”? Értelmezni sem tudom bakker! :O
nov. 23. 05:44
 4/10 A kérdező kommentje:

Ahh nagyon szomorú de lehet igazatok van.

A kiláttamozott lényegében azt jelenti hogy írtam neki és csak megnézte de nem reagált semmit se rá.

nov. 23. 05:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Oh, köszi!

Nos, ez számomra a totál érdektelenséget jelenti ezek alapján.

Én feleslegesnek érzem a további törekvéseket.

Kivéve, ha annyira alárendelt hajlamod volna, hogy már attól is orgazmusod lenne, ha csak úgy nézne rád legalább, mint egy útjába gurult kavicsra…

Mondjuk akkor meg nem kezdeményeznél szerintem egyáltalán, tehát ismét ott vagyunk, hogy értelmetlen bármi további.

#3 voltam.

nov. 23. 05:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen gáz lenne.

Azt hiszed van bármi esélyed nála? inkább többet érsz vele ha otthon maradsz...

nov. 23. 07:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Vagy csak fél tőled és nem mer kezdeményezni, én is voltam már ebben a helyzetben. Bár tuti, hogy ahogy írt volna a lány reagáltam volna neki, nem hagytam volna elúszni.

18/f

nov. 23. 07:58
 8/10 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem írj neki, lehet hogy csak ilyen gyáva alak. De utána többet ne írj, hagyd hogy ő írjon, lehet csak bátorság kell neki. Ha meg nem ír akkor hagyd ott a fenébe.

Nekem indult így is kapcsolatom

17/L

nov. 23. 08:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem mondanám annyira jó ötletnek, viszont az is igaz, hogy nincs mit veszítened vele. Lehet, hogy ezúttal személyesen kéne elhívnod, hátha másként alakul.
nov. 23. 08:30
 10/10 anonim ***** válasza:
menj oda hozzá személyesen, ,,hogy akkor most mi van beszélgettünk meg stb(te jobban tudod mit mondj) aztán meg láttamozol és nem keresel adj már valami választ, és ne tegyél engem talonba, hogy csak akkor érdeklődsz amikor nincs más,, (bocsi tudom kicsit feminista)
nov. 26. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!