Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne?
Ahh nagyon szomorú de lehet igazatok van.
A kiláttamozott lényegében azt jelenti hogy írtam neki és csak megnézte de nem reagált semmit se rá.
Oh, köszi!
Nos, ez számomra a totál érdektelenséget jelenti ezek alapján.
Én feleslegesnek érzem a további törekvéseket.
Kivéve, ha annyira alárendelt hajlamod volna, hogy már attól is orgazmusod lenne, ha csak úgy nézne rád legalább, mint egy útjába gurult kavicsra…
Mondjuk akkor meg nem kezdeményeznél szerintem egyáltalán, tehát ismét ott vagyunk, hogy értelmetlen bármi további.
#3 voltam.
Igen gáz lenne.
Azt hiszed van bármi esélyed nála? inkább többet érsz vele ha otthon maradsz...
Vagy csak fél tőled és nem mer kezdeményezni, én is voltam már ebben a helyzetben. Bár tuti, hogy ahogy írt volna a lány reagáltam volna neki, nem hagytam volna elúszni.
18/f
Szerintem írj neki, lehet hogy csak ilyen gyáva alak. De utána többet ne írj, hagyd hogy ő írjon, lehet csak bátorság kell neki. Ha meg nem ír akkor hagyd ott a fenébe.
Nekem indult így is kapcsolatom
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!