Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok egy hozzátok nagyon közelálló embernek, ha rájönnétek hogy beleszerettetek?
Ha van egy közeli ismerősötök/barátotok akibe beleszerettek, akkor elmondanátok neki, vagy inkább magatokban tartanátok a barátság biztonságáért?
Lányként van egy fiú barátom, akivel elég jóban lettünk az utóbbi időben, közel kerültünk egymáshoz. Kicsit furcsán hangzik, de nem is kimondottan csak barátoknak mondanám magunkat, hanem valahogy nagyon egy húron pendülünk, nagyon hasonlóan gondolkodunk és érzünk dolgokkal kapcsolatban, és tök sokszor mintha lenne valami kis telepátia szerűség közöttünk. Bocsi, ez elég hülyén hangzik, de valahogy így van. Rengeteg mindent tanultam tőle, megszépíti a napjaimat, borzasztó egyszerűen meg tud nevettetni és mindig rájön ha valami bánt, utána pedig segít megoldani a problémát. Ő is kedvel engem, kicsit talán sokat is lát belém, ami ijesztő, mert félek, hogy egyszer majd csalódni fog, ha rájön mennyivel egyszerűbb vagyok, mint hiszi. De a helyzet az hogy nagyon megszerettem a hibáival együtt, és ahányszor ránézek, csak ezt érzem. Nem tudom ez szerelem-e, de mindenről eszembe jut, és folyamatosan azt kívánom, bár itt lenne. Fogalmam sincsen, hogy ő mit érezhet irántam mert néha elég kétértelmű, de egyszerűen nem merem megkérdezni és nem merek vallani sem, mert barátként is csodálatos és nem szeretném elveszíteni. Tudom, vannak akik barátok tudnak maradni az ilyesmi után is, de köztünk nem hiszem hogy ugyan az lenne. Ennek ellenére el kéne neki mondanom? Ha igen, hogyan? Vagy van valami ötletetek hogyan tudhatnám meg?
Az a baj, hogy már annyira belegabalyodtam ebbe, hogy azt figyelgetem, vajon ő hogy érezhet, hogy csak egyre elveszettebbnek érzem magam, illetve annyira zavarba jövök amikor mostanában vele vagyok, mert nem szeretném hogy véletlen kiderüljön hogy beléestem, de közben meg nagyon jó is lenne ha kiderülne érdemes-e várni bármit. Mellesleg osztálytársak is vagyunk...
Köszi ha elolvastad!:)
17L
Ha ennyire jól elvagytok, akkor esélyes hogy jó lesz nem?
Egy próbát megér, aztán ha nem jön be, akkor meg nem tilos kerülni egymást, maradhattok barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!