Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti is éreztétek már ezt?
Beszélgettek egy lánnyal már tök jóba vagytok viszonylag "régóta" ismeritek egymást. Jó az összhang, pár olyan este is van amikor tök mélyen és jókat beszélgettek, kezded közel érezni magadhoz. Nagyon szépeket mond rólad, keresi a társaságod.
Aztán kiderül hogy ezt még megteszi 3 emberrel rajtad kívül (csak mondtam egy számot). Suliba is van valaki neki akiért odavan, meg a város másik felén is van valaki akiért odavan és akkor kiderül hogy ők leszarják és csak azért foglalkozott veled. Meg persze unatkozott.
Oké, tudom fiúk válaszát vártad, de remélem azért nem probléma, hogy ideszemtelenkedtem :D
Szerintem az ilyen lányokat messzire kerüld el. Nem fogok konkrét kifejezést használni, de aki ribizli, az nem változik.
Keress inkább olyan lányt, akiről biztosan tudod, hogy nem ver át és megbízható. Az ilyeneket pedig nem feltétlen online fogod megtalálni. Persze van rá esély, de szerintem élőben még több.
Sok sikert, és fel a fejjel ^^
Ugyanez.
Kedves volt velem stb, tenyleg olyan szépeket írt meg minden (eletem meg ilyenek) aztán buszon láttam hogy még vagy 3 csávóval dumálgat kb ilyenekről meg amikor barátnője is ott volt minden csávót megnézegettek, stb.
Szóval igen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!