Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Főképp fiúk, szerintetek hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főképp fiúk, szerintetek hogy néz ki jól egy lány, ha lapos a hasa meg vékony? Vagy ha nem lapos a hasa, és van 1-2kg fölösleg rajta? Szerintetek 162cm hez 46-47kg kevés?

Figyelt kérdés

nov. 5. 19:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
lényegtelen hogy a mérleg mennyit mutat ha rosszul oszlik el rajta és nem jó az alakja. lehet valaki hatvan kilósan is lapos hasú de lehet hogy semmi alakja nincs és olyan mint egy konzerv doboz. ezt csak képről tudnánk megállapítani.
nov. 6. 11:40
 12/14 anonim válasza:
71%
Teljesen átlag alkat amit írsz, főleg fiatalnál. Ha csak ebből kell választani, nekem inkább a vékonyak jönnek be, de hogy őszinte legyek sosem jártam mérleggel :D Nekem az arc az elsődleges ami alapján vonzónak tartok egy csajt. Ha szép archoz van átlaghoz képest pár kg +/- pont hidegen hagy. Ha már méretek, nekem a magasság inkább szempont, mert én sem vagyok kicsi, de ez is abszolút egyénfüggő
nov. 6. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Van egy lány osztálytársam

167cm és 60kg.

Küzdősportol ráadásul fontos neki a súlykategóriában lennie.

Van aki szerint kicsit duci, de szerintem pont az átlag alkat és van melle.

Sose a mérleg alapján ítéljünk

nov. 7. 05:16
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem észveszejtően jól néz ki egy lapos hasó, vékony lány! A 162cm 47kg pedig egyenesen tökéletes! Nekem mindig is az ilyen extra vékony lányok tetszettek és sose értettem mit szeret egyik másik haverom az ilyen csöcsös, segges csajokon. Brr. A hideg is kiráz tőle..
nov. 11. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!