Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az első csók?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első csók?

Figyelt kérdés
Hogy kell elképzelni és hogyan lehett jobbá tenni egy fiú részéről?

nov. 4. 17:09
 1/6 anonim válasza:
58%
Nem kell túlagyalnod, tedd meg, de előtte nézz a szemébe. Amúgy az elsőnél senki sem profi.
nov. 4. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
olyan mint a többi csak kicsit bénább vagy
nov. 4. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Nyálas
nov. 4. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Gyakorlással lehet jobbá tenni. Elsőre senki se profi, viszont a túlizgulás csak rosszabbá teszi.
nov. 4. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

Jaj, emlékszem, én is ezen aggódtam 1,5 éve, úgyhogy elmondom a tapasztalatom. (Lány vagyok)

Tehát nyilván személyfüggő, de nekem például sokat jelent, és mindig is sokat jelentett ez az első csókos mizéria, nagyon hálás vagyok, hogy vártam vele a tökéletes pillanatot.

Elsősorban azt mondanám, hogy mindenképpen győződj meg róla, hogy te is, és a másik fél is biztosan szeretnétek. Nem kell elsietni és gyorsan megejteni, csak mert már minden haver túl van rajta.

Nekem az is sokat jelentett, hogy előtte negkérdezte, hogy lennék-e a barátnője. Így nem éreztem soha azt, hogy csókolózni jó vagyok, de barátnőnek már nem. Persze te ismered magatokat, te tudod. Ezt sem szabad soha kényszerből kérdezni.

Na aztán ha biztos vagy benne hogy szeretnétek, és minden rendben van, akkor meg kell várni a tökéletes pillanatot. Nem kell nagy dologra gondolni, de lehetőleg ne a belváros közepén legyetek emberek között. Sokkal nyugisabb kettesben, így jobban át tudod élni a pillanatot.

Be siesd el, add meg a módját. Nézz hosszasan a szemébe, esetleg pillants le a szájára (ezzel némán engedélyt kérve), és szépen lassan hajolj felé. Vagy ő hajol feléd, ez teljesen mindegy. Azt hiszem az emberek többsége automatikusan picit jobbra dönti a fejét, de lehet balra is. Az a lényeg, hogy mindketten vagy jobbra, vagy balra döntsétek a fejeteket, hogy szemből nézve ugye ellenkező irányba menjen.

Első csónak szerintem tökéletes egy szájrapuszi, amikor tulajdonképpen csak megpuszilod a száját. Vagy lehet rendes csók is, de nyelvet még semmiképpen sem használj. Ez fura lesz, de ezt tudod "gyakorolni" a kezeden, ott, ahol a hüvelykujjad hozzáér a kézfejedhez. Nem pont olyan, de hasonló.

Amúgy nem kell rákészülni, de tudom, hogy mindenki izgul.

Az első béna lesz, de nagyon aranyos, és az egyik legemlékezetesebb. Közben fogd meg a kezét, vagy az arcát, vagy simítsd meg a haját, de egyelőre semmiképp ne a testén legyen a kezed.

Rágózz előtte nyugodtan, de egy normális higiéniával akkor sincs semmi, ha nem teszed.

Érzésre meg csodálatos. Ne stresszelj rá, csak lazítsd el a tested, és add magad át a pillanatnak. Figyelj rá, magadra, és magatokra, idővel meg belejöttök. Beszéljétek meg kinek mik a határai, preferenciái, és ezekre figyeljetek mindig.

Ha van kérdésed nyugodtan tedd fel.

nov. 7. 22:14
 6/6 A kérdező kommentje:
5# Nagyon szépen köszönöm ezt a hosszú választ!
nov. 8. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!