Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most vegyem egy offnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most vegyem egy offnak?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap egy hölgyemény kirakott egy storyt instagramra (ő volt rajta), és én reagáltam rá egy emojival, de ezt csak leláttamozta.

Nem tiltott le meg nem követett ki se semmi.

nov. 3. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát most egy emojira én se tudnék mit reagálni, ha azt akarod, válaszoljon, írjál valamit a sztorival kapcsoladtban
nov. 3. 19:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát az a baj, hogy ezt a tanácsot lánybarát adta
nov. 3. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is bejönnél neki akkor írt volna legalább egy "szia, mi újság?"-ot az emojira
nov. 3. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jelent feltétlen rosszat. Ha egy konkrét üzenetre nem válaszol, az már sokkal inkább intő jel.
nov. 3. 23:06
 5/7 A kérdező kommentje:
#3 én is ettől félek
nov. 4. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 ennyi erővel ő meg gondolhatja úgy, hogy ha bejönne neked, te írtál volna egy "Szia, mi újság?"-ot (első voltam, szintén lány - oké hogy a barátnőd ezt tanácsolta, nála lehet működne, másoknál nem)
nov. 4. 08:16
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 amúgy mindenki kiégett mikor elmondtam, hogy ezt csináltam:(
nov. 4. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!