Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes lenne még megkérdeznem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne még megkérdeznem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel szeptember óta ismerjük egymást, és napi szinten látjuk egymást,mivel egy egyetemre járunk.

Az elején úgy éreztem szimpatikusnak talál, beszélgetni leginkább tömegközlekedésen szoktunk kettesben. Az útobbi hetekben kissé belehabarodtam, még úgy sokat is gondolok rá alapból, így távolságtartóbb lettem vele, ami miatt ő is kicsit elhidegült. Szeretném elhívni valahova, hogy jobban megismerhessük egymást, tudjunk többet beszélgetni. Szerintetek nem úszott még ez el?

19/F

tegnapelőtt 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy ezzel végleg elvágtad volna magad tőle, kérdezd meg :)
tegnapelőtt 22:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát figyu, ilyenkor kell egy teljes in medias rest tolni, és megkérdezni, hogy nem szeretne-e veled máshol (mondjuk egy kávé felett) is beszélgetni. Ha eddig pozitívan állt hozzád, szerintem igent fog mondani. Sok sikert!
tegnap 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!