Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Érdemes megkérdeznem mi baja?

Érdemes megkérdeznem mi baja?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm utóbbi időben nagyon sértődékeny lett. Ha 5 alkalomból egyszer másik barátnőmmel mentem ki cigizni megsértődött, meg minden ilyen apróságon, holott mindig hívom őt is, keresem a társaságát. Pár napja alig szól hozzám, más lányok társaságában vígan elvan. Nekem alig válaszol. Én már nagyon sokszor kértem tőle bocsánatot (szerintem a semmiért, hiszen ténylegesen sosem bántottam meg). Elgondolkodtam, hogy most nem fogom már megkérdezni. Fáj, de úgy érzem jobb elengedni a dolgot. Ti mit tesztek hasonló szituban?
2024. júl. 10. 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt. Ha annyin besértődik hogy nem hívod minden cigizéshez akkor nincs miről beszélni...
2024. júl. 10. 07:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos, ha nem nyilik meg a problémájával kapcsolatban akkor nem nagyon tudsz mit kezdeni vele. Főleg ha csak ez a problémája, hogy te mással mész ki cigizni, az félékenségre utalhat. Lehet idővel majd átmegy rajta.
2024. júl. 10. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Hisztis embereket általában ignorálom az életemből mert nem csak hogy idegesítenek de bármi kitelhet tőlük.
2024. júl. 10. 08:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Én egy darabig ezt nem erőltetném egy kicsit sem. Sértődékeny, látszólag ez lett az általános reakciója, szóval ráhagynám a dolgot.

Te próbáltad megbeszélni vele, elnézést is kértél, ő egyikre sem volt vevő.

2024. júl. 10. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nőként is baromira irritál az ilyen picsáskodás, biztosan nem lenne szükségem ilyen barátnőre.
2024. júl. 10. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!