Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy anyám féltéken...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy anyám féltékeny a kapcsolatomra?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 8 hónapja vagyok együtt a barátommal, mostmár vőlegényemmel mivel nemrégiben megkérte a kezem(suli végét megvárjuk a továbbiakkal).

Elötte is volt már, de amióta megkérde a kezemet mégjobban mindent megtesz azért hogy kevesebbet legyünk egymással. Kevesebb tali stb.

Mikor semmi zavaró nem lenne abba hogy vele vagyok( otthoni házi munka megvan, tanulás megy) akkor is keres kifogást hogy miért ne legyek vele.

Lehetséges hogy féltékeny?

Ő apámmal 20 évig élt házasságban ami nem volt túl fényes, és mióta elváltak probál normális párt találni de nem jött még neki össze.

okt. 31. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Lehet.

2. Inkább túl korainak tartja a dolgot, és megpróbálja lassítani. Jobb ma egy szakítás, mint holnap egy válás (pláne holnapután, gyerekkel).

okt. 31. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is nagyon gyors.. 17 évesen ilyen rövid idő után elköteleződni szerintem is butaság.. 17 évesen még gyerek vagy, még a személyiséged sincs kiforrva, elég nagy rá az esély, hogy elfejlődtök egymás mellett és ennek nem csak szakítás lenne a vége, hanem válás, ami már egy komolyabb procedúra. Felesleges ilyen fiatalon és ilyen hamar elköteleződni, pláne a rózsaszín tini ködben..
okt. 31. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Arról meg ne is beszéljünk, hogy 22 éves korotokig legalább egyikőtökre rá fog jönni a "jaj nem éltem ki magam, nem éltem meg hogy fiatal vagyok" fázis, a vége ugyanaz, szakítás, megcsalás, elhidegülés.
okt. 31. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Még kislány vagy! Nagyon korai a lánykérés. Majd ha már évek óta együtt lesztek és elmúltál 20-21 éves, lesz önálló kereseted, akkor lehet már lánykérésre gondolni.
okt. 31. 14:10
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Jaj de buta vagy istenem....ti mindig azt hiszitek, hogy rátok mindenki féltékeny :D :D :D

Anyád átlátja, hogy kissé sötét vagy egy házassághoz és épp fejjel rohansz a falnak. Jó reggelt kívánok!

okt. 31. 14:51
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem féltékeny, csak látja külső szemmel a dolgokat. Ha 17 évesen, 8 hónap után képes lennél elkötelezni magad, az azt jelenti, hogy a srác gyakorlatilag bármibe beleránthat, mert vakon követed.
okt. 31. 19:44
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

viszont ötös válaszolo, azt azért leszögezném hogy köszönöm de sötét nem vagyok:) Én is mondtam neki hogy még korai, tisztában vagyok vele, viszont ez csak “egy gyűrű”, és eszem ágában nem áll addig valóban meg házasodni még nem költöztünk össze, és nem élünk min 1 éve együtt, ami nem most lesz. majd valamikor 22-23 éves korom környéke (elképzelés szerint persze) és ezt mind anyám is tudja

nov. 1. 00:49
 8/9 A kérdező kommentje:
plusz teszem hozzá, azért merült ez fel bennem, mert már többször is “poénkodott” azzal hogy szakitsak, hiszen rossz fényt vetek rá hogy eljegyeztek 17 évesen, ő meg még mindig keresi magának.
nov. 1. 00:52
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Szex amúgy jó a pasiddal? Anyukád szerintem hallott ezt-azt a szobádból és lehet, hogy ez játszik ebbe bele.
nov. 1. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!