Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar egy hetero lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar egy hetero lány egy meleg srác ölébe ülni, ha tudja a srácról, hogy egy másik fiú tetszik neki?

Figyelt kérdés

A kérdés az, hogy miért vágyik rá, hogy egy meleg srác ölébe üljön? Meg ölelkezni egyfolytában? Miért nem egy hetero fiúval akar így viselkedni? Vagy akar csak nincs rá még lehetősége?

Próbálkozik, hogy milyen lehet egy fiúval?

Lány vagyok egyébként, és nem tudom, én egyáltalán nem vágyom ilyenekre. Én csak olyan fiútól tudnám ezt elviselni aki tetszik. Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről.

Barátok vagyunk egyébként. 18l

okt. 30. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kvázi barátnőnek is tekintheti. Minden rizikó nélkül megélheti a gyengédség iránti igényét ("olyan" felhangok nélkül).
okt. 30. 11:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szeretetre vágyik, jól esik neki az ölelés. Mivel ez a fiú meleg, így azt gondolta, hogy nem fogják félreérteni és belelátni valamit. De neked úgy tűnik sikerült :D Barátok is szoktak ölelkezni, nemcsak szerelmesek. Az embernek szüksége van szeretetre, nemcsak szerelemre.
okt. 30. 11:22
 3/3 anonim ***** válasza:
29%
Beszéld le a barátnődet ilyesmiről. Egy lány csak a saját barátja ölébe üljön, idegenébe ne!!!
okt. 31. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!