Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a 17 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a 17 éves lányoknak már szinte bármilyen korú pasi szóbajöhet?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem hogy a lányoknál 16 meg 17 év között ilyen éles válaszvonal van. 16 évesen még szigorúan 19 alatti fiúk felé érdeklődnek ,aztán jön egy hirtelen törés 17nél ,ott meg már jó a 23 éves pasi is. 16 éves lányok tömege "öregez" le mikor kiderül mennyi vagyok ,a 17 éveseknek meg már én vagyok az ideális,meg érdeklődnek. (20f) ennyit számít 1 év?
okt. 28. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%

Nem számít csak ronda vagy kb ennyi

Engem 30 évesen sem öregez le 17 éves lány sőt mindig szokott lenni valami.

okt. 28. 22:32
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
#1 "sőt mindig szokott lenni valami" - Ja, persze...aztán meg feljössz a gyakorira és elkezded undorító módon sértegetni a tini srácokat, meg hisztizni, ha egy 16 éves csaj nem a "tapasztalt" férfiakat akarja. Tudod ki hiszi ezt el...
okt. 28. 22:56
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

"Megfigyeltem"

Hát, hogyne.

okt. 28. 22:59
 4/13 anonim ***** válasza:
18%
Nincs ilyen. Sőt egy 16 éves hamarabb összejön egy 40 es pasival mint egy húszonéves. 42F
okt. 28. 23:15
 5/13 anonim ***** válasza:
70%

Azért mert még a 16 évest tudja hülyíteni, egy 25 éves tudja, hogy nem hiába tart ott ahol a pasas 40 évesen. Kevésbé hiszi el a kamukat, vannak elvárásai

okt. 28. 23:27
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy amikor fiatalabb voltam túl fiatal, amikor meg idősebb lettem túl öreg. Kétszer is kiestem. 😅😂😂
okt. 29. 00:58
 7/13 anonim ***** válasza:
7%
Sajnos a családok 99%-a diszfunkcionális, és sorra termelik ki az apakomplexusos lányokat.
okt. 29. 04:04
 8/13 anonim ***** válasza:
28%

Én 30 felett is dugtam 16 éves lányokkal, nincs ilyen határvonal.

Egy 17-18 évesnek sokkal jobban kinyílik a világ, és nagyobb értük a verseny, ezért még nehezebb is velük ismerkedni szerintem, bármilyen korban vagy.

okt. 29. 14:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom. Itt gyakorin legtöbb 17-18 éves lány a 20 éves pasikat keresi köztünk én is. Az osztályomban is csak egy lány aki a 30+ férfiakhoz vonzódik a többiekkel együtt a velünk egyidősek jönnek be. Szóval vagy rossz lányoknál keressel vagy csak így akarnak lerázni téged
okt. 29. 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:

A kérdésben az áll, hogy a 17 éves lányoknál nincs ilyen, de a 16 éveseknél igen. A 17 éveseknek jó bármilyen korú. Ezt meg alá is támasztottad, legalábbis hogy 17 éveseknek mindegy. Bár nem szép dolog sértegetni a kérdezőt, ha azt se fogtad fel, hogy miről szól a kérdés.

okt. 29. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!