Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első talis sztorik ?
A mi sztorink kicsit bonyi és elég butaságnak tűnhet pár dolog, amit csináltunk.😅
A párom nem magyar és először külföldön futottunk össze messze mindkettőnk otthonától. Hamar eljutottunk arra a pontra hogy jó lenne ismerkedni, csak 1-2 napról beszélünk, amikor találkoztunk egy órára. Én nagyon megkedveltem és igyekeztünk tartani utána a kapcsolatot hívásosan mindenhogy, lényegében akkor tudtunk rendesen ismerkedni egymással, tudtunk meg több mindent stb. Aztán kezdtek halványulni a dolgok és úgy döntöttem hogy most vagy soha. Eleg hosszú volt az út hozzá, és az idő 90%ban azt hittem el fognak rabolni vagy ghostolva leszek és egyedül maradok egy ismeretlen országban minden nélkül(telefonom nem működött kint)😆 Tudom, óvatlan is voltam, szerencsém, hogy semmi ilyesmi nem történt.
Na és akkor találkoztunk, az első pár nap picit kínosan, de utána oldódtunk fel folyamatosan. Távkapcsolatban voltunk viszonylag hosszú ideig, de most már itt vagyunk Magyarországon mindketten véglegesen, és boldogan együtt. Sokat kockáztattam, de ezért a pasiért nem bánom🥰
köszönöm szépen a válaszokat !!
#3 de jóóó, az ilyen sztorik reményt adnak 🙏 ő is külföldi, mi viszont úgy beszéltük meg, hogy ő fog először ide jönni, és kb 3 hetet fogunk együtt tölteni. ha minden jól megy, akkor legközelebb én megyek hozzájuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!