Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok volt hogy megbántottato...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt hogy megbántottatok egy fiút aztán azt nagyon megbántátok ?

Figyelt kérdés
Például hülyítettétek, valamivel megbántottátok stb aztán rájöttetek hogy nem ezt érdemelte volna.
okt. 18. 22:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem szokták megbánni mivel pont azért teszik mert megtehetik
okt. 18. 22:19
 2/18 anonim ***** válasza:
37%

Egy frusztrált 40-es pasi válaszát olvashattuk, akinek a bunkósága miatt soha semmi nem jön össze, de véletlenül sem magában keresi az okot.

Kellenek a negatív példaképek is, köszönjük!

okt. 18. 22:28
 3/18 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom akkor bánják meg, ha utána rájönnek hogy jobb lett volna, mint akit helyette választottak...
okt. 19. 03:26
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem ilyen esetet, ők utána összejöttek. Bár ebben a sztoriban nem igazán volt lelkileg toppon a csaj, vagyis nem szándékosan bántotta meg a srácot.
okt. 19. 08:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Fuh hát nálam az volt, hogy beszólt a srác elég durván, és lendületből visszaszóltam. Nagyon zokon esett neki, de akkor lesz*rtam, mert nekem is rosszul esett, amit ő mondott. Aztán pár nap múlva arra gondoltam, hogy kár volt lealacsonyodni a szintjére
okt. 19. 10:59
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem.

Ez eddig csak fordítva volt.

okt. 19. 11:22
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

Engem több fiú bántott szándékosan.

Én meg max azzal bántottam őket, mert nem viszonoztam az érzéseiket, és ezen megsértődtek. De megbántam? Nem. Mert nem fogom álom világba rángatni őket, hogyha nem jönnek be

okt. 19. 12:20
 8/18 A kérdező kommentje:
Ez nem bántás csak őszinteség utolsó
okt. 19. 12:38
 9/18 anonim ***** válasza:
36%
Nem bánják meg, ezek élvezik, hogy megtehetik meg játszadozhatnak a csávók érzéseivel.
okt. 19. 17:44
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
Igen, csináltam már ilyet, mert úgy éreztem, hogy megérdemli. Amikor kiderült, hogy tényleg szomorú volt, miután megbántottam, picit megbántam, de a történtek után nem sokkal már talált valaki mást, szóval annyira mégsem lehettem fontos neki.
okt. 19. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!