Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti örülnétek ha valakitől random csokit kapnátok? (Kedvenc csokit)
Figyelt kérdés
Mire gondolnátok ilyen esetben? Tetszik egy lány és szeretném meglepni, de nem tudom hogy jó ötlet-e?okt. 15. 19:18
11/27 anonim válasza:
Szerintem aranyos dolog, magamból kiindulva én pl örülnék neki:)
19/L
12/27 anonim válasza:
Egy régi jó barátodnak simán adhatsz bármikor ajándékot, nem kell hozzá alkalom. Egy lány aki tetszik már más helyzet mert furának tarthatja a dolgot. Mivel te most nem csak barátként gondolsz rá és nem is ezért adnád neki a csokit, így én ezt kihagynám a helyedben. Viszont ha még mindig olyan jóban vagytok akkor szerintem egy őszinte beszélgetés is elegendő lehet. Ismeritek egymást már eltudja dönteni, hogy tetszel-e neki vagy sem, úgyhogy én simán csak leülnék és beszélnék vele az érzéseimről. Ez csak a fiatalok fejében él, hogy ez nem jó és feltétlen valami nagyon bonyolult haditaktikára van szükség. Lehet játszmázni a másikkal, de az a kapcsolat annyit is ér.
13/27 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat☺️
okt. 16. 20:15
14/27 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki de volt egy barátnőm aki sírt miattta
De ha legjobb barátok voltatok úgy teljesen rendben van
De mi a kedvenc csokija?
15/27 A kérdező kommentje:
Mars 😊😊
okt. 19. 00:12
16/27 anonim válasza:
Akkor jó!
Csináld meg!
De nagyot adj!
És majd mond hogy sikerült!
17/27 A kérdező kommentje:
Oksii 😉😊
okt. 19. 16:17
18/27 anonim válasza:
Sok sikert ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
19/27 A kérdező kommentje:
Köszii😘🥰
okt. 19. 16:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!