Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így terhes?

Figyelt kérdés

A menstruációm után 2 nappal megszakításos módszerrel voltunk együtt. Utána még rá kellett segíteni, hogy elmenjen, úgyhogy az biztos, hogy idobe huztuk ki. Most kesik a memstruaciom, de amugy is rendszertelen es van hogy ki is marad. Lehet esely terhessegre?

En kb 14 napja ugy ereztem, hogy volt ovulacion tehat az elkovetkezendk 2 napba meg kene, hogy jojjon. De abban se vagyok biztos h akkor volt az ovulacio.

( tudom, hogy felelotlen voltam tobbet nem fogunk olyet csinalni)

okt. 12. 07:37
 1/6 anonim válasza:
0%
Kicsoda?
okt. 12. 08:15
 2/6 anonim válasza:
67%
Nem
okt. 12. 08:39
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Sok boldogságot a családhoz! Remélem a párod dolgozik. Házasodjatok össze ha még nem tettétek volna, úgy lényegesen kevesebb a papírmunka.
okt. 12. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Esély van rá, ugyanis az előváladék is tartalmazhat ondósejteket. Nem nagy esély, ezt hozzá kell tenni, de nem véletlenül mondják, hogy a megszakításos módszer kockázatos.

Nekem egyedül az magas, hogy miért nem lehet előre gondolkodni? Tényleg olyan nehéz felhúzni azt a rohadt gumit 5 másodperc alatt?

okt. 12. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves lepontozós "barátaim", nyugodtan megírhatjátok, ha tévedtem valamiben.:D

#4-es voltam.

okt. 12. 14:35
 6/6 anonim válasza:

4-es, vannak a megszakításnak szabályai. Ha 1 napja szexeltek utoljára és jó párszor volt pisilni a férfi, akkor az előváladek nem tartalmaz spermiumokat, mivel fizikailag más helyről származnak es a húgycsőben egyesülnek. Párommal így védekezem. Nagyon necces napokon mondom, hogy kellene az óvszer is, de sokszor elmaradt.

Egymás után 2 menetet megszakítással nem szabad. Hát az előző menetből simán ottmaradhatnak, főleg, ha a fèrfi nem pisil a kettő között. Mi volt, hogy nem bírtunk magunkkal, de nem olyan időszakban volt, ellenkező esetben megtiltottam volna.

Nőként lehet beszélni és nemet mondani. Ismerd ki a tested, akar ovu teszteléssel, akár hőmérőzéssel, és nagyon termékeny napokon tessék kerülni a meggondolatlanságot. Máshogy nem igazán érdemes megszakítással "vedekezni".

Cserháti-Herold Janka Hormonmentes oldalán le van írva a hőmérőzés meg a szimptotermális módszer. Menzesz előtt, ovu után felmegy a testhő, pár nap emelkedes után egyértelmű, hogy abból a ciklusból már nem lehet baba, szóval lehet lazábbra venni a gyeplőt. De a ciklus első felében, amíg nem volt ovu, nem szabad rizikózni, ha egyàltalán nem fér bele a baba.

Dolgozó felnőttek vagyunk, a mi esetünk más.

okt. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!