Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire lehet igaz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire lehet igaz?

Figyelt kérdés
egyik osztalytarsam leszolitott szunetben hogy egy fiu oszttarsunk szerelmes belem. beleneztem a csaj szemebe es nem lattam semmi jelet hazugsagnak es nem mosolygott (vagy csak tul jo a pokerarca). viszont en a fiura sose nezek szoval nem tudom hogy szokott e engem nezni vagy barmi de multkor melle ultettek es vegig nevettuk egyutt az orat, nagyon jo volt. ti mire gondoltok? lehet csak pletykalni akarnak?

okt. 9. 22:39
 1/3 SZTANN ***** válasza:
100%

Sokan csak pletykát, kavarást akarnak, hazudoznak - szórakoznak a másikkal. Nem kell komolyan venni, az ilyet, ne hagyd magad átverni, ne foglalkozz vele!

Más kérdés, hogy tetszik-e az a fiú, vagy te tetszel-e neki. Saját szemeddel vedd észre, ha így van - ha jót beszélgettetek, az jó kiindulás. De nem kell ebből nagy ügyet csinálni, majd kialakul. Ha tetszel egy fiúnak, várd meg, hogy ennek valami normálisabb jelét adja (nem üzenget holmi pletykás csajokkal).

okt. 10. 09:37
 2/3 A kérdező kommentje:
igazad van! koszonom!
okt. 10. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
74%

Ez nekem is eléggé pletyka, kamu és dráma szagúnak érzem amit mondott.

DE azért időnként nem árt rá pillantani az illetőre hátha mégis van valami valóság alapja

okt. 10. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!