Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi ?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval xy országban. Első perctől minden jó volt köztünk. Haza jöttem xy orszàgból aztán megint vissza mentem hogy vele lehessek. Megbeszeltuk ismerkedunk a tavolsag is jot fog tenni legalabb megismerjuk egymast, mar 6 honapja tart es egyik naprol a masikra azt mondta neki at kell gondolni mit akar tolem hogy gondolja. De 6 honap alatt vegig azt mondta kellek neki, szeret, velem kepzeli tovabb a jovot. En mondtam neki azt is xy orszagba koltoznek ha ugy alakulna koztunk. Idot kert tolem, es azota nem igazan beszelunk, es addig 24 oraban beszeltunk.

okt. 8. 16:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm ugyanígy koptatja le a lányokat, amikor más kerül a képbe. Egyszerűbb egy mindig ott lévő lánnyal, mint sóvárogni egy messze elő után.
okt. 24. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!