Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell csókolózni?
Még soha nem csókolóztam, most lett először barátnőm, nekem első csók neki nem. Azt mondta jó lenne ha csókolóznánk már, de nem merem elmondani neki hogy még nem volt barátnőm és első csókom se. Mivel én vagyok a fiú nekem kéne lekapnom de nem tudok semmit. Ha meg ő kap le engem úgy hogy nem tudok semmit akkor beégek.
16/F
Ha menézed alul, e-témában legalább 6 kérdés tettek fel.
Ott találsz válaszokat.
"nem merem elmondani neki hogy még nem volt barátnőm"
Pedig ez egyáltalán nem ciki. Ennyi idősen sokaknak nem volt még.
Mondd el neki.
OMG, kimodta a barátnőd, hogy jó lenne már csókolózni, és te itt a GYIK-en irogatsz, hogy hogyan kell????
Ha már csókolózott, miért nem mondtad meg neki akkor, hogy szeretnéd, ha megcsókolna, miután kifejezte ez iránti vágyát? Hogy te milyen töketlen vagy...
Amikor nekem az első barátnőm volt, én szűz voltam, ő meg nem, akkor mondta, hogy simogassam a punciját. Még soha nem csináltam ilyet, nem is tudtam, hogy hogy kell, de volt annyi eszem, hogy erre megkértem őt, hogy akkor tegye oda a kezem, ahol szeretné, hogy simogassam.
Nos.Ebben egyetértek.Ha már a csaj felhozta hogy kéne a csók és van benne tapasztalata akkor hajrá.Essetek túl rajta.És nyugodtan mond meg neki hogy neked ez az első.Nem dől ettől össze a világ és nem fog bántani ezért.Sőt.Lehet örülni fog hogy taníthat.És senki nem született csók királynak.Az meg hogy ki csókolja meg a másikat teljesen lényegtelen(ettől nem égsz be).Amúgy a csók abból áll hogy az ajkára teszed az ajkad és mozgatod a szád(ez az ajkas csók).Illetve ha úgy akarjátok ki lehet próbálni a francia csókot is(itt a nyelveké a főszerep)(eljátszadoztok egymás nyelvével egymás szájában).Vannak ugyan videók de az csak azt mutatja meg hogy csináld.Jobb kipróbálni élőben és átélni hogy milyen érzés a csók.
Egyebként én sem csókoltam meg senkit úgy igazán amíg nem lett meg a második párom,vele tanultam meg és nem nem bántott érte.
Szóval hajrá és sok szerencsét.Egyszer túl kell esni azon az első csókon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!