Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan habarodjon belém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan habarodjon belém?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm öccse nagyon félénk, nálam egy évvel fiatalabb fiú. Szoktam vele flörtölgetni, és eddig azt hittem nem vette észre, de nemrég láttam, hogy el - el bambul felém. Nyilván nem akarok összejönni vele, a barátnőm nem örülne, de egy kis ártatlan, ámbár hatásos flörtölgetés jó lenne. Tudtok ötleteket mondani?

szept. 8. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Tehát undorító módon szivatni akarod? Ez a terv?
szept. 8. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem akarsz összejönni vele, akkor minek akarod, hogy szeressen beléd? Hogy majd összetörhesd a szívét?

Ez azért tényleg gusztustalan.

Te hogy éreznél, amikor mondjuk egy barátnőd bátyja elkezd veled flörtölni, és te beleszeretsz, majd elmondja neked, hogy az egész csak egy játék volt neked?

szept. 8. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
A legjobb barátnőd reakciójára lennék kíváncsi, miután összetörted az öccsének a szívét...
szept. 8. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
"a barátnőm nem örülne" - Mer' az jobb, ha megszivatod? Annak örülni fog?
szept. 8. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

De genyó vagy.

Vele próbálkozol mert azokkal akik tényleg tetszenek pl idősebb srácok nem mersz.

Rajta előbb le teszteled a technikát - az mondjuk hogy tényleg beléd habarodik és fájdalmat okozol neki az nem érdekel - és ha beválik akkor másnál aki ténylegesen tetszik beveted.

És mindezt úgy hogy a barátnőd öcséről van szó.

Te jó ég, barátnak már most elég rossz vagy, de majd jövőbeli romantikus partnernek is rossz leszel.

Változtass magadon. Ne akarj/csinálj ilyen szemét dolgokat.

szept. 8. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az az ötletem, hoogy ásd el magad
szept. 9. 01:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért is kell, hogy belédhabarodjon?

Azt nem értem, ha nem jössz össze vele, mert a bnőd nem örülne, amit okénak tartok, akkor miért akarsz ilyen fondorlatokkal élni. Ennek a taktikázásnak és női játszmázásnak, aminek az öcsike a kárvallottja, annak örülne a bnőd? Vagy ez már nem érdekel téged, hogy örül-e neki, vagy sem?

szept. 9. 06:17
 8/9 NTBS ***** válasza:
81%
Légy szíves ne szórakozz vele.
szept. 9. 07:14
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
Szégyeld magad
szept. 9. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!