Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti maximum hány évvel fiatalabb lánnyal jönnétek össze? (15- 20 közötti fiúkra gondolok)
Figyelt kérdés
szept. 8. 14:25
1/9 Milus.Vivike válasza:
istenemm kor nem számitt
te hányéves vagy??
2/9 anonim válasza:
Dehogynem. Ne mond már hogy te pl 16 évesen össze jönnél egy 26 éves csavoval
Amúgy 16 vagyok, fiú. Lenti korhatár az 14. Fenti meg max 19.
3/9 anonim válasza:
#2 aha persze mert egy 19-20 éves lány nyilván akarna valamit egy 16 éves kis hülye gyerektől
4/9 anonim válasza:
Teljesen más dolog ez már, hogy működne-e és hasonlók.
Tudok jó pár ilyen esetet ismerős körében is hogy a fiúnak jóval idősebb barátnője van.
Nem kell általánosítani egyből. Nem kapcsolódik különösebben a témához.
6/9 anonim válasza:
Én is ismerek olyat, aki 16-17 évesen összeszedett egy 20 éves csajt. Szerintem is gáz, de van ilyen.
8/9 anonim válasza:
Én most 17 éves vagyok, szerintem 15nél fiatalabbal nem kezdenék
9/9 anonim válasza:
Apám 6 évvel volt öregebb anyámtól. Szóval várj még kicsit, hátha lesz fiatalabb csajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!