Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e mondanom a barátnőmnek, hogy jobban tetszik, hogy meghízott?
Figyelt kérdés
Barátnőm tavasz óta felszedett pár kilót, akkor 63-64 kiló volt (163 cm magas), most már 68-69. Korábban is tetszett, de most még jobban, még formásabb és nőiesebb lett.
De ezt nem merem neki mondani. Őt zavarja a hízás és vissza szeretne fogyni. Én biztatom, hogy mindenhogyan szép, így is, úgy is, fogyjon ha szeretne, vagy maradjon, ha szeretne, én támogatom. Nem merem mondani, hogy még jobban is tetszik így, mert nem akarom rossz felé befolyásolni.
Mit gondoltok?
17/F
szept. 6. 15:49
1/13 anonim válasza:
Ha magának nem tetszik így, akkor mondhatsz neki bármit, akkor is fogyni akar majd.
2/13 anonim válasza:
Szerintem csak akkor mondd meg, ha nyíltan rákérdez
3/13 anonim válasza:
Mi az, hogy jobban tetszik így? 48-50 kiló kéne legyen, álljon neki és dobjon le egy húszast azonnal, mert egészségúgyi problémái lesznek.
4/13 anonim válasza:
Utolso nyers, de igaza van, ha már fiatalon ennyi kilo, mi lesz késobb? Az egészsége rovására mehet.
5/13 anonim válasza:
Jaj, annyira bírom ezeket a temus sóhernorbikat 😂
6/13 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: A BMI index szerint kb. 53-66 kiló az egészséges tartomány az ő magasságához. Tudom, hogy ez csak egy becslés... De a 48-50 nem gondolod, hogy nagyon szélsőséges vélemény?
szept. 6. 20:58
7/13 Justinianus válasza:
Ne aggódj, ha majd feleségül veszed, felszed még húszat...
9/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit mondasz. A válasz az lesz, hogy neked akar tetszeni.
10/13 anonim válasza:
#9 Amúgy ez nem igaz, a legtöbben maguknak akarnak tetszeni, nem másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!