Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmnek tetszik az a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek tetszik az a fiú aki nekem is tetszik?!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy fiú, akivel már egy éve ismerjük egymást, de csak interneten beszélünk mert messze lakunk egymástól. Idő közben rájöttem hogy szeretem, és mielőtt én bevallhattam volna ezt neki, ő mondta nekem.(nem járunk a nagy távolság miatt)

Idő közben lett egy barátnőm az egyesületnél ahova rendszeresen járok spotolni, és ő amolyan "legjobb barátnő" szerepet tölt be nálam, mert nincsen sok barátom (rajta kívül 2) Ennek a barátnőmnek meséltem az internetes barátomról, és igazából nagyon sok dolgott tudott meg a lány a fiúbal lévő kapcsolatomról. Elkövettem azt a hibát, hogy egyszer engedtem hogy a barátnőm megnézzen egy képet az internetes barátomról, és azóta a barátnőm folyamatosan azt mondogatja hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ez a fiú ilyen jól néz ki, meg hogy ő irígy rám a fiú miatt (részben neki is tetszik a fiú az óta...)

Pár hete a fiúval gondolkoztunk hogy most akkor velünk mi legyen, és arra juottunk hogy nem járunk még. Volt szó arról is hogy feljöhetne ide hozzám, vagy esetleg Debrecenbe és akkor tudnánk találkozni, de többször is elutasította a fiú a meghívásomat (persze megértem hogy nem akar ennyit (2-3órát) utazni) miközben azt mondja hogy bármit megtenne értem, és hogy én vagyok neki a legfontosabb.

Ezen azért picit elgondolkoztam, mert mégiscsak azt mondta hogy "bármit". Ígyhát elmondtam a barátnőmnek ezt a beszélgetést, ezért a barátnőm beszélt a fiúval hogy ő félt engem tőle, és hogy hogy gondolja a fiú azt amit csinál... ez persze egy szinten jól esett, de nem teljesen, nem akarom hogy ő beleszóljon az életembe, ezt utána meg is mondtam neki. Következő nap azt mondta a barátnőm, hogy utána még akart beszélni a barátommal, és hogy akar tőle kérni képet, mert az nem ér hogy csak nekem van képem erről a fiúról... na ezen felkaptam a vizet, azután egy pár napig nem beszéltünk a lánnyal. pár nappal ez után a fiú barátom írt a barátnőmnek hogy ne szóljon bele a kapcsolatunkba. És én ezzel teljesen egyet is értettem. Aztán a kedves barátnőm elkezdte sajnáltatni magát a barátomnak, hogy ő beteg, és hogy neki milyen rossz (sajnálom hogy beteg, de nem így kéne megoldani a dolgokat...) ezután a barátom számonkérte rajtam hogy miért nem mondtam el neki hogy a barátnőm beteg, mert akkor máshogyan beszélt volna vele... (így is teljesen udvarias volt vele, elképzelni sem tudom mit mondott volna neki ha ennél is udvarisabban akarta volna...) Aztán utána lecsitultak a dolgok.

És most 2naponta azt hallgatom a fiútól hogy a barátnőm írt neki ... de ezt én nem akarom, én nem ezért építettem a kapcsolatomat ezzel fiúval hogy most ezt a barátnőm elrontsa...

csak én gondolom azt hogy a baránőm ki akar szúrni velem? Vagy lehet hogy ő csak jót akar...? Én már nem tudom ezek után eldönteni.... :/

Szerintetek mit tegyek, szóljak a barátnőmnek hogy ez a beszélgetősdi engem zavar? Attól tartok hogy ha megmondanám nem állna szóba velem egy darabig... Vagy a fiúnak mondjam meg hogy "koptassa le" a barátnőmet? Úgy érzem ezt nem tehetem meg.

Vélemények?

2018. jan. 7. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerinted kérne képet a barátnőd erről a srácról, ha csak segíteni szeretne? :) Nem hiszem. Elég egyértelmű, hogy megtetszett neki a fiú, és most le szeretné csapni a kezedről. Az ilyen nem barát, úgyhogy én a helyedben sürgősen megszakítanám vele a kapcsolatot.
2018. jan. 7. 19:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ennyire jól néz ki az a fiú, nekem is küldhetnél róla képet :p
2018. jan. 8. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!