Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért írt rám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért írt rám?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel beszéltem néhany napon át, kedves volt meg jófej, de nem volt semmi extra, nem igazán jött be. Megmondtam, hogy nem szeretnek vele kapcsolatot, valaszolt erre, hogy ő se. Ez 2 napja volt, most meg rámírt, hogy hogy vagyok. Nem nagyon értem, hogy mit akarna. Bunkóság lenne, ha ignoralnám?
aug. 18. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem kapcsolatot akar, csak kalandozni.
aug. 18. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnél vele beszélgetni se, akkor egyszerűen ignoráld vagy mondd meg neki. Bunkóság vagy nem, ha nem akarsz vele beszélgetni akkor nem kell magadra erőltetni.
aug. 18. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom unatkozik és barátkozni akar.

De ha nem akarsz ismerkedni, akkor ignoráld.

aug. 18. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ő kapcsolatot akar és abban bízik, hogy magához tud édesgetni.
aug. 18. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezheted, hogy miért írt rád, ha tényleg kíváncsi vagy.
aug. 18. 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz beszélni vele mondd meg neki, utána ignoráld, szó nélkül eléggé bunkóság.
aug. 18. 16:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
mondd meg, hogy nem vagy nyitott a beszélgetésre
aug. 18. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kalandot akar, lehet, hogy barátságot, de az is lehet, valami más jellegű dolgot, pl. hobbi, vagy sporttárs, vagy tanulótárs, vagy tudjja

a halál, ill. lehet, hogy párkapcsolatot akar, csak kitartó, és nem fogta fel, hogy te komolyan gondoltad, ill. reménykedik, hogy mégis meghódíthat. Egyébként volt olyan, hogy nem akart egyik fél kapcsolatot, aztán végül mégis nagy szerelem lett.

Ennyiből nekem még nem az jön le, hogy ignorálni kellene, én megkérdezném, mivel a múltkor kerek perec megmondtam, hogy nem szeretnék vele kapcsolatot, szeretném tudni, hogy egészen pontosan milyen szándékból szólít meg mégis, mit szeretne tőlem.

aug. 20. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!