Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a szerelem?

Figyelt kérdés
Sokszor volt már, hogy nekem tetszett valaki, de sose lett belőle semmi csak csalódás, szerelmes is voltam, borzasztó vége lett. Kezdeményeztem is lányként, de midig elutasítottak. Mit tegyek? elveszett a önbizalmam.

aug. 16. 14:46
 1/10 Senior Séf ***** válasza:
34%
Ha tudnám a korodat, talán tudnék úgy válaszolni, hogy ne romboljak le benned semmi nimbuszt.
aug. 16. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Ne keresd a szerelmet, mert ha mindenkinek is szerelmes leszel, persze, hogy csalódás lesz a vége. Majd megtalálod.
aug. 16. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
*mindenkibe
aug. 16. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak neked ilyen, nekem eddig pozitívak a tapasztalataim a szerelemmel kapcsolatban
aug. 16. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem a megfelelő emberbe szerettél bele.
aug. 16. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Miért érzem azt, hogy te inkább csak a szerelembe vagy szerelmes? Aztán meg amikor minden illúziónak bedőlsz, és jön a kijózanodás, persze, hogy fáj.

Én azt javasolnám, hogy egy ideig állj le a szerelemkereséssel, próbálkozz önmagadat megismerni, az önismeretfejlesztés nagyon hasznos dolog.

Próbálkozz erősíteni az önbizalmadat, pl. konstruktív célok kijelölésével, amik elérhetőek, reálisak, és fokozatosan nagyobb kihívást jelentenek a számodra.

aug. 16. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért alma ízű az alma, miért körte ízű a körte, miért kék a kék, miért zöld a zöld, miért fiú a fiú, miért lány a lány...
aug. 16. 22:02
 8/10 A kérdező kommentje:
én nem keresem a szerelmet, a szerelem talált meg engem, de csak egyszer mint ahogy azt korábban írtam. A többi alkalmakkor csak tetszett valaki aminek rossz vége lett. Az ember nem tehet arról hogy ki tetszik neki, arról sem hogy kibe szerelmes
aug. 17. 07:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Ó, dehogy nem!

Ha valaki folyton olyan pasikba szeret bele, aki, átverik, netán konkrétan verik, stb. akkor igenis érdemes elgondolkodnia.

Nem áldozathibáztatásról beszélek, félre ne értsd!

De lehetnek traumái, egyebek, amik kialakítják benne azt, hogy ilyen emberekhez vonzódjon. Ezen lehet segíteni.

Az elme már csak olyan, hogy szereti az ismerős dolgokat. Ha a kedves apuka pl. erőszakoskodott, akkor még ha rossz is, de ismerős modell, ehhez kezd vonzódni. A radar pedig működik, lehet, hogy eleinte minden happy, aztán rá se jön, hogy csak benne van, de tudat alatt ezek működnek, és bevonzzák egymást.

aug. 18. 20:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Senki nem vert át és senki nem vert meg, csak lekoptattak. És harmadszor is leírom hogy csak egyszer voltam szerelmes, a többi pasi csak tetszett
aug. 19. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!