Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kérdezzek egy lánytól?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kérdezzek egy lánytól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nagyon unom már hogy mindig elrontok valamit és valószínűleg mindig ugyanabba a hibába esnek bele, de nem tudom mit csinálok rosszul és ez idegesít!!!

Szóval elkezdtem beszélgetni egy lánnyal instán és még csak 3 napja írogatunk, de már NINCS téma.Megkérdezgettük egymást a szokásosról:hány éves?Hová valósi?Hova jár suliba?Minek tanul? Mit csinál szívesen szabadidejében?Mi a hobbija?stb...És elfogytak a kérdések.Eleinte percenként írogattunk egymásnak, most meg ha óránként egyszer.Hol a hiba?Mit csinálok rosszul?

aug. 12. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, egyszerűen nem keltettétek fel egymás érdeklődését annyira, hogy folytatni lehetne.
aug. 12. 20:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért hogyan kellene felkelteni egymás érdeklődését?Nem rosszból kérdezem csak kíváncsi vagyok rá!
aug. 12. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Nincs meg a kémia. Egyszerűen nincs túl sok közös pont és egyikőtöket sem érdekli a másik dolga.
aug. 12. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon is sok a közös pont.Ugyanazt tanuljuk, ugyanúgy odavan a motorokért, mint én, és ugyanúgy gondolkozunk
aug. 12. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Akkor beszéljetek először arról… 🤦‍♂️
aug. 12. 22:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Már megvolt
aug. 12. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen képek pinteresten, hogy questions for couples, azokat lehet egymástól kérdezgetni. Baromi izgi játék tud lenni, hogy jó a kémia köztetek.
aug. 13. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!