Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó reggelt. Lenne egy olyan kèrdèsem hogy baràton a törölközőbe törölte miutàn el ment S èn is abba töröltem meg magamnak. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2024. aug. 3. 06:06
11/21 anonim válasza:
Ha csak annyira zuhanyozik alaposan, hogy még utána sperma kerülhet a törölközőre, én nem járnék vele. Amúgy se higiénikus közös törölközőt használni senkivel.
13/21 anonim válasza:
Lehetsz.
Volt egy barátnőm aki ugyan így járt mint te. Később férjhez ment - igaz, egy másik sráchoz - és lett egy fia és egy lánya.
Persze ehhez annak törölközőnek nem sok köze volt.
14/21 anonim válasza:
Ne bagatellizáljátok el! Mi is így jártunk. Terhes lettem, és megszültem a kis törölközőket. De a barátom féltékeny volt, és el kellett őket adnom a vinteden. A saját gyermekeimet! :((((((
16/21 anonim válasza:
Masreszt meg…egy baba nem fogan meg olyan konnyen, ne felj
17/21 anonim válasza:
Hát, így azért igen kicsi az esély, ezért nem kell aggódni.
De ezentúl figyelj a hasonlókra.
18/21 anonim válasza:
Hol lehet ilyen naiv buta csajokat összeszedni? 😂
20/21 anonim válasza:
Ennél már csak az meredekebb, amikor tini koromban azon aggódtam, amikor nem jött meg időben, hogy van egy lyuk a gatyámon, és ha előttem a villamoson ült egy férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!