Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó reggelt. Lenne egy olyan kèrdèsem hogy baràton a törölközőbe törölte miutàn el ment S èn is abba töröltem meg magamnak. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2024. aug. 3. 06:06
1/21 anonim válasza:
Igen. Azóta már biztosan az lehetsz.
2/21 anonim válasza:
jézusom...
csak akkor dugjatok, ha tudjátok hogy kell védekezni...
3/21 anonim válasza:
Ha a törölköző nem hatolt mélyre, akkor nincs veszély :D De ha óvszert nem használtatok, azért már jobban aggódnék.
4/21 anonim válasza:
Aki ennyire alapvető dolgokkal nincs tisztában, az minek szexel...?
5/21 A kérdező kommentje:
Használtunk óvszert. Vèdekeztünk
Miután elment lezuhanoztunk majd ö hamarabb vègzet S a törölközöbe törölte meg magàt S elfelejtette a szennyes be dobni S ahogy vègeztem vèletlen abba törölköztrm meg èn is.
2024. aug. 3. 09:31
7/21 A kérdező kommentje:
De azt mondta hogy valamennyire lehetet sperma a törölközön
2024. aug. 3. 11:23
8/21 anonim válasza:
Ettől nem, de a képét ne nézegesd gyakran, mert attól teherbe eshetsz, ugyanúgy, mint a tóban a lábad között elúszó ebihalaktól is.
9/21 anonim válasza:
Ha lezuhanyzott és óvszer is volt rajta nem lehetsz az. Gondolom a farkát is lemosta, tusfürdő, öblítés, szóval maradt a víz amit letörölt. Nem is értem mi alapján aggódsz ha így történt.
10/21 anonim válasza:
7# hát nagyon kevés a esélye.
de ha ennyire aggódsz, vegyél terhességi tesztet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!