Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem olyan videokat kuld, ahol az exevel csinaltak, az mit jelent?🥹 (NEM KULDOK SENKINEK SEMMIT!)
Figyelt kérdés
aug. 2. 20:24
11/20 anonim válasza:
Na ez fáj neki hogy már nem érdekel téged. Utolsó rugdalózások
12/20 anonim válasza:
#10 mégis kiírtad róla ezt a kérdést.
13/20 SZTANN válasza:
Az az illető aberrált idióta - kár volt vele jóban lenni. Szakíts meg minden további kapcsolatot vele, és lehetőleg tagadd le, hogy valaha is közöd volt hozzá, mert egy veszélyes barom.
14/20 A kérdező kommentje:
12. igen, azert mert segitseget kerjek es hogy valaszt kapjak arra, hogy miert is csinalja ezt.. bar gondolom te is csak azert nezted meg ezt, hogy hatha talalsz ilyen baszos sztorikat..😄
aug. 4. 13:52
15/20 anonim válasza:
NEM KÜLDÖK SENKINEK SEMMI VÁLASZT akk xd
16/20 anonim válasza:
Ha nem küldesz semmit akkor nem is érdekel a kérdés
17/20 anonim válasza:
Én csak azért nem válaszolok mert szánalmas ez a kiabálás hogy mit küldesz kinek
18/20 A kérdező kommentje:
17. azert irtam igy, mert mint ahogy a 16os irta, nem ertenek a szep szobol. es azert vereb meg patkany nem vagyok, hogy elkuldom vadidegen embereknek.:D
aug. 5. 22:52
19/20 anonim válasza:
Ha az exed az exével, az azt jelenti, hogy veled? 😱
20/20 A kérdező kommentje:
sajna velem nem csinalt videotXDD
aug. 7. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!