Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A Jerusalema tánckihívásnak...

A Jerusalema tánckihívásnak mi az apropója vagy a célja (nekem tetszik, és szerintem aranyosak akik csináltak ilyen videókat, de konkrét céllal készültek a videók vagy, mert buli)?

Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapja még én is aranyosnak találtam, de annyi béna, eröltetett videót láttam azóta, hogy már cikinek találom őket. Amúgy egy afrikai tánccsoport spontán csinálta a kihívást és a videót, és mindenki valami apropóból/céllal készítette ezután, valami ügy mellé kiállva, vagy a szeretetért, békéért, elfogadásért, a táncban rejlő boldogságért, afrikáért, azért hogy legyen minden ember egyenlő, stb stb. Már egy éve indult kb, és bejárta az egész bolygót. Mára már nekem unalmassá vált, illetve besokalltam tőle.
2021. júl. 4. 22:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Adtam zöldet.
2021. júl. 4. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
36%
Majomkodàs az egész. Szégyen és ciki az egész.
2021. júl. 4. 23:13
 4/4 A kérdező kommentje:
3, nem ez volt a kérdés. :)
2021. júl. 5. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!