A Jerusalema tánckihívásnak mi az apropója vagy a célja (nekem tetszik, és szerintem aranyosak akik csináltak ilyen videókat, de konkrét céllal készültek a videók vagy, mert buli)?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 22:12
1/4 anonim válasza:
Pár hónapja még én is aranyosnak találtam, de annyi béna, eröltetett videót láttam azóta, hogy már cikinek találom őket. Amúgy egy afrikai tánccsoport spontán csinálta a kihívást és a videót, és mindenki valami apropóból/céllal készítette ezután, valami ügy mellé kiállva, vagy a szeretetért, békéért, elfogadásért, a táncban rejlő boldogságért, afrikáért, azért hogy legyen minden ember egyenlő, stb stb. Már egy éve indult kb, és bejárta az egész bolygót. Mára már nekem unalmassá vált, illetve besokalltam tőle.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Adtam zöldet.
2021. júl. 4. 22:33
3/4 anonim válasza:
Majomkodàs az egész. Szégyen és ciki az egész.
4/4 A kérdező kommentje:
3, nem ez volt a kérdés. :)
2021. júl. 5. 04:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!