Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért irogat nekem?n

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért irogat nekem?n

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel interneten ismerkedtem meg, ugy hogy van egy kozos haverunk,elmondott nekem ez a fiu olyan dolgokat amiket masnak nem, meg hivasokba aludtunk, folyamatosan irogatott nekem, tudni kell erről a fiurol hogy elegge egoista es altalaba a lanyok futnak uttana nem ő a lányok uttán. Visszont mivel én más vagyok nem futottam uttána meg ezek ezért ő lett velem olyan mint amilyenek a lányok voltak vele. Valahogy a talit soha nem tudtuk összehozni meg volt olyan h osszevesztunk napokra de valahogy mindig osszehozott minket a sors. Lenyeg a lenyeg h meselte a haverjanak hogy mostanaba talalkozgat egy lannyal elvan veluk,(haverja nekem regebb ota spanom es nem akarja h osszetorje ez a fiu a szivem szvl mindent elmond rola) visszont ha a ő ennyire elvan ezzel v ezekkel a lanyokkal élőbe talalkozgatnak stb akkor mégis miért engem keres? miért nekem irogat? raadasul en messzebb is lakok tole es nehez lenne a talit megoldani de akkor nem ertem mit szeretne? nekem azt irta h en megtudom nevetetni nem ugy mint a tobbi lany meg h megunta oket par nap uttan, en arra gondoltam h lehet tenyleg unalmasak azok a lanyok elobe de nemtudom ha logikusan nezuk nemsok ertelme van ennek
júl. 28. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Mert téged csak havernak kezel, akivel sok mindenről beszélgethet. Egyebet ne várj tőle, de azt sem, hogy ez is tartós lesz.

Egoista alakoktól

meg minél messzebb, annál jobb.

Az ilyen mindenféle kapcsolatban az: testvéri, baráti és párkapcsolatban is.

júl. 28. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Ennek valóban nem sok értelme van. Plusz ha te jönnél be neki miért találkozgat más csajokkal?
júl. 28. 15:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Hat ha belegondolunk mindenhogy logikatlan es nincs ertelme most ha elobe talalkozik egy lannyal aki elmeletileg erdekli akkor mer irogat nekem? nem tudom mit szeretne
júl. 28. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán b terv vagy, vagy nem tudom. Ez nagyon ésszerűtlen
júl. 28. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!